求这篇作文的翻译。各位大神帮忙撒。

TVTalentShowAnarmyofpeopletodayarefondoftheTVtalentshow.theybelievethatshow.Theybelie... TV Talent Show
An army of people today are fond of the TV talent show .they believe that show .They believe that the TV talent show can change their fate .At least, they say, the program office the opportunity to show and develop one's talents.
On the contrary, a number of people hold negative attitude to TV talent shows. They maintain that the TV talent show today is like a river that has risen to its flood level. It misleads the youth and makes them believe that they can make a fortune or become famous overnight. As a result, a great many students can't calm down to study during the show's season.
For my party, I believe that the TV talent show is like a double-edged sword and it is import for us to face it properly. For one thing, the TV studios are supposed to offer more stimulating and favorable shows. For another, the media ought to give people proper guidance and refrain from exaggerating the effects of the show.
电视选秀节目
军人们现在喜欢电视才艺表演。他们相信表演。他们认为,电视选秀节目可以改变他们的命运。至少,他们说,该计划所展示的机会和发展自己的人才。
反之,一部分人持否定态度,电视选秀节目。他们认为,电视选秀节目今天像一条河流,洪水位上升到。误导青少年,使他们相信他们能发财或一夜成名。因此,很多学生无法冷静下来研究在展会期间的季节。
我的人,我认为,电视选秀节目是一把双刃剑,它是进口我们面对它。首先,电视台应该提供更多的刺激
magicmiranda
电视才艺表演
大批人群现在喜欢电视才艺表演。他们相信那个表演。她们相信电视才艺表演可以改变他们的命运。他们说至少计划部带来了表演的机会和发展了某些人的才艺(才能)。
相反,一些人对于电视才艺表演持有消极的态度。他们主要认为电视才艺表演节目在当今就像一条河已经超过它的洪水线。它引导年轻人并且让他们认为他们可以获得财富或者一夜成名。结果,许多学生不能冷静地在表演期间学习。
从我的角度来说,我认为电视才艺表演是一把双刃剑而且对于我们对于它的引进要正确面对。一方面,这个电视节目带来了鼓励和积极的表演。另一方面,这个媒体要给人们适当的引导还有抑制节目中带来的夸大影响。
来自:求助得到的回答
爱上沙子の寂寞2200
电视选秀ShowAn军队今天的人们都喜欢电视选秀节目。他们相信,显示。他们相信电视选秀节目可以改变他们的命运。至少,他们说,这个项目办公室的机会,培养人才。相反,很多人持有负面的态度,电视真人秀节目。他们认为电视选秀节目今天就像一条河,已经上升到其洪水位。它误导年轻人,让他们相信他们可以赚大钱或一夜成名。因此,许多学生无法冷静下来研究在展会期间的季节。对于我的聚会,我相信,电视选秀节目就像一把双刃剑,它是为我们面对它导入正确。首先,电视工作室应该提供更多的刺激和良好的显示。另一方面,媒体应该给人适当的指导和避免夸大效果的节目