帮忙把下面这段话翻译了谢谢 急

我的名字尹家旋,目前就读70中学我今年15岁,性格外向、活泼,喜爱读书、电脑技术和航模。希望在贵校能学到使我终身受用的知识。在此我希望贵校桃李满天下,谢谢。不要翻译器翻译... 我的名字尹家旋,目前就读70中学我今年15岁,性格外向、活泼,喜爱读书、电脑技术和航模。希望在贵校能学到使我终身受用的知识。在此我希望贵校桃李满天下,谢谢。
不要翻译器翻译谢谢
hardingsky
我的名字尹家旋,目前就读70中学我今年15岁,性格外向、活泼,喜爱读书、电脑技术和航模。希望在贵校能学到使我终身受用的知识。在此我希望贵校桃李满天下,谢谢。
My name is Yin Jiaxuan, I am a student in No.70 Middle School. I am 15 years old now. I am an out-going and lively person, and I am fond of reading, computer technology and model airplanes.I hope I can learn knowledge at your esteemed school that will benefit me all my life. Hereby I send my best wishes to your esteemed school, may you have wonderful students all over the world. Thank you.

您好,原文翻译如上供参考,希望对您有帮助,不明白可继续提问。
如果认可本回答,请点击本页面中的“选为满意回答”按钮。
追问
你是翻译器翻得?
追答
您真逗,15级了还用翻译器混?真看不出么?