请帮我将下面几句话翻译成英语!谢谢 15

现实中我不敢说样样都能尽如人意,也不敢说人定胜天,但是只要我们朝着我们梦想的那个方向坚定地走下去,走自己的路,不要受别人的影响左右自己的未来,未来其实一直都抓在我们自己的... 现实中我不敢说样样都能尽如人意,也不敢说人定胜天,但是只要我们朝着我们梦想的那个方向坚定地走下去,走自己的路,不要受别人的影响左右自己的未来,未来其实一直都抓在我们自己的手中,别人改变不了,也不可能影响它的,当然了,可能会由于将来的一些变化,我们的将来会做出一些改变,但是那只是未来路上的小树叉。 展开
百度网友85b7684de
In reality,I would not say everything can satisfactory,can not tell everything becomes possible,but as long as we are determined to go towards the direction of our dreams,to go our own way, not subject to the influence of others about our own future,actually been caught in our own hands,others can not change,can not affect it,of course,maybe due to some changes in the future,our future will make some changes,but that's just the small branch on the road.