关于林丹的英语作文50词以下

跪求... 跪求 展开
印半垒c5
Lin Dan,who called'Super Dan' by his fans is one of the best badminton players all over the world.He collected the golden medal respectively in 2008 Beijing Olympics Game and 2012 London Olympics Game.He came from guangdong province and He had started trainning the skills since he was 9 years old.His wife Xie Xin Fang married with him on 23 Sep 2012 and He is the man we are all proud of
追问
翻译?
追答
手打
asd123lcyyou
林丹、 人称超级丹 由他的歌迷是全世界最好的羽毛球选手之一。他收集分别在 2008年北京奥运金牌和 2012年伦敦奥运会 Game.He 来自广东省,他已开始培养技能,以自 9 岁起他。2012 年 9 月 23 日与他的妻子谢鑫芳结婚,他是我们所有的感到自豪的人