英语高手帮帮忙啊!

MyloveLikesapersonlovingLikedcryingwastiredOntheroadthepedestrianisshuttlingbackandfo... My love

Likes a person loving
Liked crying was tired
On the road the pedestrian is shuttling back and forth
Was sad actually does the person have several
Nearby the ear lovers all are singing
But my love is left over any
Your day I really good have not been lonely
All is brokenhearted all accompanies with me
Your city I really have not been good at a loss
All is joyful all has nothing to do with with me

I deeply love your some man

帮我把上面的英语翻译成中文啊!
谢谢!
iforgot1cn
My love 我的爱

Likes a person loving
我想要一个忠诚的恋人
(LIKES不能当‘像’讲啊,加了S就LIKE不是介词了,而LIKES本身是个名词……)
Liked crying was tired
我曾喜欢哭喊到精疲力竭
On the road the pedestrian is shuttling back and forth
路上的行人来来回回川流不息
Was sad actually does the person have several
其中真正伤心的有几个
Nearby the ear lovers all are singing
我的耳畔全是幸福的情侣们的歌声
But my love is left over any
但是我已经彻底失去了我的爱
Your day I really good have not been lonely
在思念你的日子里,我真的很好没有感到孤单
All is brokenhearted all accompanies with me
所有与我随行的都是那么无精打采
Your city I really have not been good at a loss
在你制造的围城里,我真的没有彷徨失措
All is joyful all has nothing to do with with me
所有充满欢乐的都与我无关

参考资料: http://zhidao.baidu.com/question/37687760.html

晴天小兔al
喜欢人爱
Liked哭泣疲乏
喜欢一个人爱
喜欢哭是累了
在道路上行人是穿梭来回
可悲的是,其实没有人有几个
附近的耳朵爱好者都是歌唱
但我的爱遗留任何
你的一天,我真的好没有寂寞
全部快乐与与我无关

深爱您的某些人
fallping
我的爱
象一个恋人
喜欢哭泣到疲惫
路上的行人来回不息
可悲的又有几个
幸福的恋人们在耳边歌唱
可是我的爱已走远
有你的日子里 我真的很好不再孤单
所有伤心的人都跟我来了
在你的城市里 我真的不再失落
所有的快乐都不再属于我

深爱你的人
百度网友53ff4c4b1
就像一个沉浸在爱河中的人
就像一个哭得精疲力尽的人
在路上徘徊的那个人
实际上很悲伤
耳边的恋人们都在歌唱
但我的爱人已离我而去
你不曾孤独的世界真好
所有的悲伤陪伴着我
我并不习惯失去了你的世界
所有的一切都是那么美好,然而一切都已与我无关

我才不久才问过这个问题!你又来!!