有没有带感的英文歌

会心动情
Selena Gomez - Who Says.
Melanie C - First Day Of My Life
Xandria--Eversleeping
A Fine Frenzy - Almost Lover.
Dido - Life For Rent
Erin Lang - You're Better Off.
go on and go
Glen Hansard - If You Want Me - Marketa Irglova.
Muse - Can't Take My Eyes Off You.
Darin Zanyar - Everything But The Girl
Lucky Twice - Lucky
Lady GaGa--Paparazzi
电影原声 - A Thousand Years
Down - 吸血鬼日记片尾曲.
亡灵序曲 - 英文版.
a768497205
When You Are Gone-The Cranberries
Every Moment Of My Life-Sarah Connor
Just One Last Dance-Sarah Connor
Bye Bye-Mariah Carey
you-Groove Coverage
Moonlight Shadow-Dana Winner
Journey-Capozio
Always Getting Over You-Angela Ammons
前面是歌名,后面是歌手,望采纳
yu123q1
Bon Jovi - It S My Life.mp3 每天一起床 打开窗帘 打开电脑就放这首歌 刚起床听 好舒服的
百度网友8960012
啥叫带感
shokid123
just one last dance
追问
有新歌没,
默默lover
Diamonds