请问英语翻译

Althoughsomeparanoidsworrythatthegovernmentwillconfiscatesomeorallguns,thisisasunlike... Although some paranoids worry that the government will confiscate some or all guns, this is as unlikely to happen. So these guns will continue to wreak havoc for decades to come. Don't even think about a voluntary buy-back program such as Australia tried. Assuming that each surrendered weapon was bought back for $100 on average, recovering just 10 percent would cost $3.1 billion. 展开
jmszas
Although some paranoids worry that the government will confiscate some or all guns, this is as unlikely to happen. So these guns will continue to wreak havoc for decades to come. Don't even think about a voluntary buy-back program such as Australia tried. Assuming that each surrendered weapon was bought back for $100 on average, recovering just 10 percent would cost $3.1 billion.
虽然一些偏执狂会担心政府可能会没收部分或者全部的枪支,但是这几乎是不可能发生的。所以在接下去的几十年中这些枪支仍旧会持续肆虐。例如澳大利亚所尝试过的自愿回购方案也是不可行的。假设回购每支上缴的枪支平均需要花费100美元,仅回购10%就需要支付31亿美元.
希望可以帮到你~
ST伯虎
虽然有些偏执狂担心政府会部分或者全部没收枪支,但是这是不可能的。所以枪支将会在未来几十年继续带来灾难。更别说想象和澳大利亚那么的自愿回购计划。试想如果每买回一支上缴的枪的平均需要资金为100美元,仅回购10%就需要31亿美元。
Wang_Jiping
虽然有些偏执狂担心,政府将没收部分或全部的枪,因为这是不可能发生的。因此,这些枪将继续肆虐几十年来。甚至不认为有关的自愿回购计划,如澳大利亚的尝试。假设每个交出的武器,平均为100美元买回来的,只有10%的恢复将耗资31亿美元。
百度网友fe35ced4bec
虽然有些偏执狂的担心,政府没收一些或所有的枪,这是不可能发生的。所以这些枪将继续肆虐,几十年来。甚至不要考虑自愿回购计划如澳大利亚。假设每个交出了武器是买回来的平均100美元,只收回百分之10将花费3100000000美元。
Y_Booo
虽然有些偏执狂担心政府将没收部分或全部枪,但这是不可能发生的。因此,这些枪支将继续肆虐于未来的几十年。甚至不认为有关的自愿回购计划,如澳大利亚所做的尝试。假设每个交出武器平均为100美元买回来,恢复只有10%的将耗资31亿美元。
晒黑的王胖子
有道翻译:虽然有些偏执担心政府。个人翻译:对政府有些不必要的担心。呵呵,你看着整吧!