选择填空 ( ) 1Mother's Day is ( ) May A on B in C at

()2--()T-shirtdoyouwant?--Thewhiteandgreenone.pleaseAWhereBWhatcolourCWhich()3-CanIha... ( )2--( ) T-shirt do you want?--The white and green one. please
A Where B What colour C Which
( ) 3 -Can I have ( ) apple juice, Mnu? -Yes,here you are
A any B some C many
( ) 4 Mary, I have got two dolls.Which doll you like?- I like( ) dolls
A both B some C all the
kathll
C:两个之间的选择应用which A疑问句中一般用any A:因为是两个所以是both
百度网友9a25545
B不具体时间用in

C表示哪一件衣服,which

B some在疑问句中表示暗示

A两个用both
yuanfang12861
1、B

2、C which,是哪一种,B语句不通顺

3、B Some,即使apple juice 是不可数名词 ,但是这边也能用some

4、A
heilaoda88818
1B
2C
3.B
4.A
echo_from_afar
1. A; 2.C; 3B;4 A