哪位英语高手能帮我翻译一下这句话呀,求通顺,不要在线翻译的结果

Thethirdgroupoftaskshasthemeasurestocontrolefficiencyofusingindustrialresources,effec... The third group of tasks has the measures to
control efficiency of using industrial resources, effectiveness and results ofmanagement and economic decisions including non-financial means of control.
Caroline131
任务三组能控制工业资源利用的效率,管理的效率和结果以及包含非经融控制手段在内的经济决策。
2011李小龙
第三组任务包括一些列管控效率的措施,这些措施的使用对象有工业资源使用效率、有效性、管理成果以及包括非金融控制手段在内的经济决策。
百度网友2f39202
第三组的任务有措施控制效率,这样使工业资源、效率和结果的管理、经济决策包括非金融都达到了控制手段。