帮我翻译一下,非常感谢

Youhavejustacceptedapositionasadepartmentheadinalargehardwarestore.Theowner,whoisthes... You have just accepted a position as a department head in a large hardware store. The owner, who is the store manager, likes to involve others in decisions. During your interviews for the job, the store manager mentioned that if you became the department head, he would be asking you about your views on ways to improve human resource management in the store. He is particularly interested in your input because he is thinking about opening up several other stones in the region. (In fact, you are taking the job partially because you believe that such expansion can only help your career.) 展开
嘟嘟晨鸟
你刚才已经接受了作为一个部门主管,在一个大的五金商店。主人,谁是商场经理,喜欢涉及其他人的决定。在你的采访工作,在该商场经理提到,如果你成为系主任,他将要求你对你的看法,就如何提高人力资源管理在店里。他特别关心你的投入,是因为他思想开放其他几个石块在香港特别行政区实施。 (事实上,你是接受这份工作部分,因为你认为,这种扩张只能帮助你的事业) 。
tuantuanjing
你刚刚接受了一个大的五金店的部门主管职位。店主,即商店经理,喜欢与他人商讨做出决定。商店经理在你面试的时候提到,如果你成为部门主管,他会让你谈谈你关于商店人力资源管理方法的一些看法。他对你的加入很感兴趣,因为他正考虑在这个地区开一些分店。(事实上,你接受这份工作部分原因是因为你相信,开分店可以有助于你的职业生涯) 。
x66961
你已经被聘为一家大的五金店的部门主管。你的领导,也就是这家店的经理,喜欢和他人协商着做决定。在你面试时,经理就提到如果你成为这个部门的主管,他要问问你,你关于这个店人力资源管理方面的想法。他对你的加入非常的感兴趣,他正准备在这个地区再开几家分店。(事实上,你会接受这个工作也是因为你相信开分店能有助于你的职业生涯)