我要好听的英文歌,有翻译的歌词。

好听的有赏。歌词要好。... 好听的有赏。
歌词要好。
Fate残梦
Westlife - My Love

一条空街
一间空房子
一个伤口在我心里
我完全陷入孤独,感觉房子越来越小
我不明白怎么了
我不明白为什么
我不知道它们都去了哪儿
那些我们共同在一起的日子和共同唱过的歌
哦,我的爱
我将永远坚持
为一个看似很远的爱情而坚持不懈
所以我默默做了一个祈祷
希望我的梦把我带到那个地方
那个有蓝天的地方,我再次见到你,我的爱人
跨越大海穿越海岸
找到我最喜欢的地方
那个绿数成荫的地方,我再次见到你,我的爱人
我努力读书
我每日工作
我和朋友们说笑
但我不能让自己停止想念你
我不明白怎么了
我不明白为什么
我不知道它们都去了哪儿
那些我们共同在一起的日子和共同唱过的歌
哦,我的爱
我将永远坚持
为一个看似很远的爱情而坚持不懈
把你抱在怀里
向你承诺我的爱
发自内心的告诉你
你是我想要的全部
为一个看似很远的爱情而坚持不懈

Taylor Swift - Love Story

爱的故事
  泰勒. 史威夫特
  我第一次见你时 我们都还年轻
  我闭上了双眼 昔日的场景展开
  我站在包厢上 在夏日的气氛之中
  看著灯光 看著舞会 看著舞会的礼服
  看著你穿过人群
  轻声道安 我仅知道的
  你是罗密欧
  丢著鹅卵石
  我的爸爸说 : 离茱丽叶远一点
  我在阶梯上哭泣
  求你不要离开
  我说
  罗密欧 带我到只有我俩的地方吧!
  我会等著 至此 只有逃 这个方法
  你是个王子 我是个公主
  这是个爱的故事 宝贝 是吧!
  我偷溜到花园去见你
  我们保持安静 因为被人发现了 我们必死无疑
  所以 闭上眼睛 让我们逃离这个小镇一下
  Oh, oh, oh...
  因为你是罗密欧 我是个罪犯
  (scarlet letter 是犯通奸罪者 )
  我的爸爸说 : 离茱丽叶远一点
  但你是我的一切
  我求你不要走
  我说
  罗密欧 带我到只有我俩的地方吧!
  我会等著 至此 只有逃 这个方法
  你是个王子 我是个公主
  这是个爱的故事 宝贝 是吧!
  罗密欧, 救我 他们一直试著叫我明白
  这份爱是如何的困难 但 这是真的
  不要害怕 我们会超越这一切的混乱
  这是个爱的故事 宝贝 是吧!
  我不要再等 想著是否你会来
  我对你的信心在消逝著
  当我在郊外遇见你
  我说
  罗密欧 救我 我觉得好孤单
  我一直等著你 但你都没有来
  如果这是我深植脑中的 我不知道该如何去想
  他跪在地上 拿出一枚戒指
  他说
  嫁给我吧, 茱丽叶, 你就不会孤单了
  我爱你 而且我真的明了
  我和你的父亲谈过了 你将会披上白纱
  这是个爱的故事 宝贝 是吧!
  Oh, oh, oh...
  我第一次见你时 我们都还年轻
匿名用户
<Lucky >Colbie Caillat&Jason Mraz
Do you hear me
I m talking to you
Across the water across the deep blue ocean
Under the open sky oh my baby I m trying
Boy I hear you in my dreams
I feel your whisper across the sea
I keep you with me in my heart
You make it easier when life gets hard
I m lucky I m in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
Ooohh ooooh oooh oooh ooh ooh ooh ooh
They don t know how long it takes
Waiting for a love like this
Every time we say goodbye
I wish we had one more kiss
I ll wait for you I promise you I will
I m lucky I m in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
Lucky we re in love every way
Lucky to have stayed where we have stayed
Lucky to be coming home someday
And so I m sailing through the sea
To an island where we ll meet
You ll hear the music fill the air
I ll put a flower in your hair
though the breezes through trees
Move so pretty you re all I see
As the world keeps spinning round
You hold me right here right now
I m lucky I m in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
I m lucky we re in love every way
Lucky to have stayed where we have stayed
Lucky to be coming home someday
Ooohh
追问
翻译呢?      0.0...   什么名字啊?
追答
你能听到吗
我在对你讲话
越过深蓝色海洋
在广阔的天空下,我的宝贝,我正在尝试
我在睡梦中听到你的声音
你的低吟越过海洋到达我的耳边
我的心中一直在想念你
是你让枯燥的生活变得快乐
我很幸运我爱上了我最好的朋友
幸运我所经历过的一切
幸运又能回到家
哦~
他们不知道过了多久
等待这样的爱
每次我们说再见
我都希望能再来一个吻
我向你保证会等你,一定
我很幸运我爱上了我最好的朋友
幸运我所经历过的一切
Lucky to be coming home again 幸运又能回到家
Lucky we're in love every way 幸运我们相爱
Lucky to have stayed where we have stayed 幸运我们所停留的地方
Lucky to be coming home someday 幸运某天回到家
And so I'm sailing through the sea 我在大海上扬帆
To an island where we'll meet 去我们约定相见的一个海岛
You'll hear the music fill the air 你会听见那飘荡在空中的音乐
I'll put a flower in your hair 我会在你头上插上一朵花
Though the breezes through trees 微风掠过树梢
Move so pretty you're all I see 你在我眼中是如此可爱
As the world keeps spinning round 以至于整个世界都在旋转
You hold me right here right now 这一刻你紧紧抱住我
I'm lucky I'm in love with my best friend 我很幸运我爱上了我最好的朋友
Lucky to have been where I have been 幸运我所经历过的一切
Lucky to be coming home again 幸运又能回到家
Lucky we're in love every way 幸运我们相爱
Lucky to have stayed where we have stayed 幸运我们所停留的地方
Lucky to be coming home someday 幸运某天回到家
有字数限制,所以只好打后半部分有对照的
过来人毕业c2
皇家礼炮,这个不错。
sxtyliuyaojun
其他语种的行不
追问
可以,   但是要有翻译
追答
Un Ange Frappe A Ma Porte                       歌词:自己搜啊