这篇文章怎么翻译

TimHuntistellinghisChineseclassmatesabouthisschooldayinLondon."MyschooldayinLondonisd... Tim Hunt is telling his Chinese classmates about his school day in London."My school day in London is different from my school day in China.School starts at nine o'clock. Iget up at 7:00 on weekdays. I go to school by underground. It takes me about forty-five minutes. I have lunch at school. Classes are over at 3:15. It is early,so I stay at school and play games with my friends. I am in the basketball team. We practice basketball on Monday and Wednesday, We have a match on Friday afternoon. On Saturday morning Iget up late. Then I help my parents tidy the house and the garden. Inthe evening I often go to a film or a club.On sunday I have a good rest and of course, Ido my homework." 展开
靖雯91Q
提姆·亨特在告诉他中国的同学他伦敦学校的一天。我在伦敦学校与在中国的学校截然不同。我们9点开始上课。我每天7点起床。我乘地铁到学校。大概要花45分钟。我在学校吃午饭。我们3点15放学。还很早所以,我呆在学校和我的朋友玩游戏。我是篮球队的队员。我们我们周1和周3练习玩篮球。我们在周五有一场比赛。周六早上我很晚才起床。然后我帮助我的家长打扫房子和花园。在晚上我通常去看电影或去俱乐部。周日我会好好的休息当然了,我会做我的作业。

翻译了半个小时。。。
来自戒台寺皓齿内鲜的苍狐
蒂姆·亨特告诉他的中国同学谈论了他在伦敦的学校日。“我的学校日在伦敦不同于我的学校一天在中国。学校九点钟开始。在7点在工作日深水。我乘地铁去上学。我花了大约45分钟。我在学校吃午餐。课堂上3:15。这是早期的,所以我呆在学校,和我的朋友玩游戏。我在篮球队。我们练习篮球周一和周三,我们有一个匹配星期五下午。星期六早上起晚了深水。然后我帮助我的父母整洁的房子和花园。在晚上我常常去看电影或一个俱乐部。周日,我好好休息一下,当然,我做我的家庭作业。”
青苹果de
提姆·亨特告诉他的中国同学对他在学校的一天在伦敦。”我的学校的一天在伦敦是不同的从我的学校在中国每天九点开始上课。我在晚上7平日。我乘地铁去学校。我需要大约四十五分钟。我在学校吃午饭。类是在15。这是早期的,所以我在学校里和朋友们玩游戏。我在篮球队。我们在星期一和星期三的练习篮球,我们有一个比赛在星期五下午。星期六早晨,我起床晚。然后我帮助我的父母打扫房子和花园。在晚上我经常去看电影或俱乐部。上星期日我有一个良好的休息,当然,做我的家庭作业。”