求翻译 急

Markbegantointroducetheguestspeakertothelisteners,butthenstoppedforawhile.Hehadforgot... Mark began to introduce the guest speaker to the listeners, but then stopped for a while. He had forgotten her name.
  Barbara hid her valuable things when she went on vacation. When she came back, she couldn’t remember where she’d put them.
  Perhaps you’ve had such experiences like these. Most people have. But most of them haven’t realized that they have a memory problem. Neither do they know a simple but important fact: Memory can be improved. If you’ll just accept that, the following will show you how.
  First, relax. If you are over worried about remembering something, you’ll forget it. If you keep telling yourself that your memory is bad, your mind will come to believe it and you won’t remember things. When you forget something, don’t follow up with saying like “Oh, my god! I always forget things!” such words will have a bad result on you and your memory.
  But relaxing isn’t enough. To improve your memory, you’ll need to take an active role. Like your body, your memory can be made strong through exercise. Look for opportunities to exercise your memory. For example, if you’re learning a language, try to actively remember a lot of new words.
  If you don’t take notice of things actively, you won’t remember them. So, you can make pictures of what you see in your mind every day. For example, don’t just put your keys down! If you want to find them again, make a mind picture of the place where you’re putting them.
花为丶季末开
马克开始介绍嘉宾的听众,但是然后停了一小会。他已经忘记了她的名字。
芭芭拉藏她宝贵的东西,当她去度假。当她回来时,她不记得在那里她会把它们。
也许你有这样的经历像这些。大多数人都有。但大多数人没有意识到他们有记忆问题。也不知道一个简单但重要的事实:内存可以得到改善。如果你只会接受,以下将向您展示如何。
首先,放松。如果你是在担心记住一些东西,你会忘记它。如果你不断告诉自己你的记忆力不好,你的大脑就会开始相信它,你不记得的事情。当你忘记什么东西,别跟进说“哦,我的上帝!我总是忘记的东西!“这样的话将会有一个坏的结果对你和你的记忆。
但放松是不够的。改善你的记忆,你会需要一个活跃的角色。就像你的身体,你的记忆可以通过锻炼强劲。寻找机会来锻炼你的记忆。例如,如果你正在学习一种语言,试着去积极地记住很多新单词。
如果你不注意的事物,你不会记得他们。所以,你可以使你所看到的图片在你的脑海里每一天。例如,不要只是把你的钥匙了!如果你想再找到他们,做一个心灵的照片你把他们的地方。
水火魔龙
马克开始介绍特邀演讲者对听众,然后停了一会儿。他忘了她的名字。
巴巴拉把她的贵重的东西,当她去度假。当她回来的时候,她不记得她把他们。
也许你也有这样的经历这些。大多数人都有。但是他们中的大多数人还没有意识到,他们有一个内存问题。他们也不知道一个简单但重要的事实:记忆可以改进。如果你能接受,以下将告诉您如何。
首先,放松。如果你是担心记住的东西,你会忘记。如果你不断告诉自己你的记忆力不好,你的大脑会来相信你不会记得的事情。当你忘记了一些事情,不要跟着说“哦,我的上帝!我做事总是丢三落四。“这样的话就会有一个坏的结果,在你和你的记忆。
但休息是不够的。提高你的记忆力,你将需要采取积极的作用。喜欢你的身体,你的记忆可以通过强烈运动。寻找机会来锻炼你的记忆。例如,如果你正在学习一种语言,试图积极记住很多单词。
如果你不在意的事情积极,你不会记得他们。所以,你可以把图片中你看到什么你心中的每一天。比如,不要只是把你的钥匙了!如果你想再次找到他们,做一个图片的地方,你让他们。
可爱的枫桐
马克开始介绍嘉宾的听众,虽然停了一小会儿。但他已经忘记了她的名字。
芭芭藏好了她宝贵的东西后去度假了。当她回来时,她不记得把它们放在哪里了。
也许你有这样像这些的经历。大多数人都有。但大多数人没有意识到他们自己是有记忆问题的。也不知道一个简单但重要的事实:记忆是可以得到改善的。如果你接受的话,以下将向您展示如何做。
首先,要放松。如果你是在担心记住一些东西,你就会很容易忘记它的。如果你不断告诉自己你的记忆力不好,你的大脑就会开始相信它,你不记得的事情就少了。当你忘记什么东西,别跟进说“哦,我的上帝!我总是忘记的东西!”这样的话对你和你的记忆将会有一个坏的结果。
但放松是不够的。如果真的要改善你的记忆,你需要一个活跃的角色。就像你的身体,你的记忆可以通过锻炼强劲。寻找机会来锻炼你的记忆。例如,如果你正在学习一种语言,试着积极地去记住很多新单词。
如果你不注意的事物,你不会记得他们。所以,你可以使你所看到的图片在你的脑海里每一天。例如,不要只是拿着你的钥匙了!如果你想再找到他们,做一个心灵的照片,把他们放在另外的一个地方。
jackhuitong11
麦克开始介绍演讲者给听众 但是他停了一会 因为他忘了她的名字
去度假前,芭芭拉把贵重的东西藏起来了 当她回来 她忘记了放哪里了
(顺便推荐财经网站 汇通网)