求这篇文章的翻译

It’snevereasytoadmityouareinthewrong.Weallneedtoknowtheartofapology。Thinkhowoftenyou’... It’s never easy to admit you are in the wrong.We all need to know the art of apology。Think how often you’ve done wrong.Then count how many times you’ve expressed clearly you were sorry .You can’t go to bed with an easy mind if you do nothing about it.
  A doctor friend,Mr Lieb,told me about a man who came to him with different kinds of signs: headaches,heart trouble and insomnia。After some careful exams,Mr Lied found nothing wrong with him and said,“If you don’t tell me what’s worrying you,I can’t help you.”
  The man admitted he was cheating his brother of his inheritance。Then and there the clever doctor made the man write to his brother and returned his money. As soon as the letter was put into the post box, the man suddenly cried.“Thank you,”he said to the doctor,“I think I’ve got well.”
  An apology can not only save a broken relationship,but also make it stronger .If you can think of someone who should be given an apology from you,do something about it right now.
百度网友d25aa886d8c
这是不容易承认你是错的。我们都需要了解道歉的艺术。想一想你经常犯错。然后数一数你有多少次清楚的表达出你的对不起。你不能安心的睡觉如果你什么也不做。
一个当医生的朋友,李先生,告诉我这个人是他与各种症状:头痛,心脏病和失眠。经过仔细的检查,没有发现什么毛病先生骗他说,“如果你不告诉我你的烦恼,我不能帮助你。”
男人承认了他欺骗了他弟弟的遗产。然后有聪明的医生叫那个人写信给他的兄弟,并把钱还给他。当这封信被投进邮箱,这个男人突然大叫。“谢谢你,”他对医生说,“我想我已经好了。”
一个道歉不仅可以拯救一个破碎的关系,还能让它更强大。如果你认为有些人应该得到从你的道歉,现在就做点什么吧。
祝你学习进步!希望采纳下吧
悠然漫步7
你不轻易承认你是错的。我们都需要了解道歉的艺术。想一想你经常犯错。然后数一数你有多少次清楚的表达出你的对不起。你不真心道歉你内心也会不安的。

一个当医生的朋友,李先生,告诉我这个人是他与各种症状:头痛,心脏病和失眠。经过仔细的检查,没有发现什么毛病,先生骗他说:“如果你不告诉我你的烦恼,我不能帮助你。”

这个人承认他欺诈他的弟弟的遗产。然后有聪明的医生叫那个人写信给他的兄弟,并把钱还给他。当这封信被投进邮箱,这个男人突然大叫:“谢谢你,”他对医生说,“我想我已经好了。”

一个道歉不仅可以拯救一个破碎的关系,还能让它更强大。如果你认为有些人应该给你道歉,现在就做点什么吧。
很高兴可以帮助到你。请采纳!
_寂_悠_
它永远不会容易承认你的错误。我们都需要知道艺术的道歉认为多久你做错了。然后计算有多少次你清晰表达你抱歉。你不能去床上用一种简单介意你无能为力。
一位医生朋友,Lieb先生,告诉我有关一个人来到他与不同种类的迹象:头痛,心脏病和失眠在一些仔细检查,没有发现什么毛病先生与他撒了谎,说,“如果你不告诉我你担忧的事情,我不能帮助你。”
男人承认他欺骗他的兄弟他继承然后和有聪明的医生让男人写信给他的兄弟和返回他的钱。一旦这封信被放入邮筒,男人突然哭了。“谢谢你,”他对医生说,“我想我得好。”
道歉不仅可以保存一个破碎的关系,也使它更强大。如果你可以认为一个人应该给你道歉,现在做些事情。