求Juno里 I'm sticking with you 这首歌的歌词翻译

RT.百度上根本找不到.求大神.要准确官方翻译的歌词,不要google或者什么的网页翻译.可以追加财富的.谢谢.... RT.百度上根本找不到.求大神.要准确官方翻译的歌词,不要google或者什么的网页翻译.可以追加财富的.谢谢. 展开
柏语海2c
I'm sticking with you
(我如此痴迷,执意坚持与你在一起)
'Cos I'm made out of glue
(也许因为我是个胶水凝成的人)
Anything that you might do
(你将要做的那些事,那些决定)
I'm gonna do too
(我也会作出和你一样的选择)
You held up a stagecoach in the rain
(你在雨中拆下马鞍)
And I'm doing the same
(所以我也做了同样的事)
So you're hanging from a tree
(然后你又把马鞍吊在树上,做了个秋千)
And I made believe it was me
(而我也让自己相信,是我自己要这么做)
I'm sticking with you
(我如此痴迷,执意坚持与你在一起)
'Cos I'm made out of glue
(也许因为我是个胶水凝成的人)
Anything that you might do
(你将要做的那些事,那些决定)
I'm gonna do too
(我也会作出和你一样的选择)
There're people going into the stratosphere
(在我们身边,尽是那些将要决一死战的人们)
Soldiers fighting with the call
(战士们在越南奋战中发出呼喊)
But with you by my side
(但是只要有你在我身旁)
I can do anything
(我就可以自由地做我自己)
When we swing
(当我们在秋千上自由自在地摇摆、荡漾)
babe,we hang past right and wrong
(宝贝,这就像是我们将自身的过去徘徊于对与错之间)
I'll do anything for you
(我甘愿为你牺牲一切)
Anything you want me too
(只要你许下愿望)
I'll do anything for you
(我就来为你实现)
Oohoh
I'm sticking with you
(我如此痴迷,执意要与你在一起)
Oohoh
I'm sticking with you
Oohoh
I'm sticking with you
(重复)

——你好,以上是我纵观全词意思而后进行的意译,希望对你有帮助。