急急急!!!求答案!!!!

1.AsdirectsteamertoSantaCruzisunavailable,transshipmentatRotterdamisthereforecompulso... 1. As direct steamer to Santa Cruz is unavailable, transshipment at Rotterdam is therefore compulsory, and shipment will take longer time than stipulated originally in the L/C. Request your customer to amend the L/C and extend time of shipment and validity ( the original L/C stipulates that shipment is to be made not later than July 10th ) (150 words)
不是翻译,是写外贸函电!!
小子无德
作为直接船运到SANTA CRUZ没有了,转船到ROTTERDAM是必须的。货物到岸会比信用证上规定的时间会长一些,现要求你的客户修改一下信用证,延长交期和有效性,原信用证规定是货物到岸不得超过六月10号
开心闺蜜love
作为直达船到圣克鲁斯是不可用的,因此必须在鹿特丹转船装运,并将比长时间在信用证规定的要求是你的客户修改信用证,并延长装运期和有效期的时间(原信用证规定装运不得迟于(七月十日)150字)
Syrz_8698
直接坐轮船到圣克鲁斯是不可行的,必须在鹿特丹中转。并且按原合约规定采取信用证(L/C)方式装运将会耽搁很长时间。请你的客户能重新修正信用证,并延长装运时间及有效期(信用证不晚于7月10号)。