英语翻译(不要翻译器翻译的)

Mr.Smithworksinanoffice.Heisverybusyandhasnotimetohaveagoodrest.Everyevening,whenheco... Mr. Smith works in an office. He is very busy and has no time to have a good rest.Every evening,when he comes from his office, he's always tired and wants to go to bed early.But his wife often has a lot of interesting things to tell him after supper.She doesn't stop talking until she falls asleep,but it's usually too late and Mr.Smith has to get up in time in the morning when she is asleep. One day the man felt tirreble and couldn't go to work.He decided to go to see a doctor.And Mrs Smith went to the hospital with him. Before her husband said what was the matter with him,the woman had told the doctorall and the man understood why.He wrote out a prescription (处方). And when Mr. Smith brought the medicineto the resulting room,the doctor said to her,"The bottle of medicine is for your husband and the pills are for you. "For me?" the woman said in surprise,"I'm fine.I don't need anything medicine!"
"I don't think so,madam,"said the doctor."They are sleeping pills.Your husband will soon be all right if you take them."
匿名用户
史密斯在一间办公室里工作。他非常忙,而且没有时间好好休息一下。每个晚上,当他离开办公室时都觉得很累,并且想早一点上床睡觉。但是他的妻子经常在晚饭后给他讲很多有趣的事情。她会一直讲到她睡着,但是每次时间都太晚,而史密斯先生又不得不一大早在他妻子还在梦乡的时候起床上班。一天,他觉得不舒服而且不能去工作。他决定去看病,史密斯太太也跟着他去了。在史密斯先生向医生说症状之前,他的太太已经将事情经过告诉了医生,而且这个医生知道了原因。医生写了一个处方。当史密斯夫人拿着药去诊断室的时તrcoڃƒ
yameijian
史密斯先生在办公室工作,他很忙甚至没有时间休息。每个晚上当他离开办公室的时候,他尝试早点睡觉,但是他的太太总是有一大堆奇闻异事要在晚饭后讲给他听。直到上床前,她是个闲不住的人,但每次想要讲给他听的时候,都因为太晚了史密斯先生已经很早起来上班去了。

有一天,史密斯因为心情糟糕实在不想工作,他决定去看看医生。太太和他一起去了。然而就在他想要告诉医生他的病情之前,医生就明白了他的病因。于是医生开了一个处方。医生把史密斯带到了一个监察室,然后拿着小瓶药对太太说:这个是给你的!“给我的?”他的太太很惊奇,“我又没病,我不需要!”

“那倒不是。”医生说,“这是安眠药,你要是吃了,你的先生会好得更快(意思说由于太太的唠叨,严重影响了先生的休息)
翔宇time
史密斯先生在办公室工作。他很忙,也没有时间有一个良好的rest.Every晚上,当他从他的办公室,他总是累了,想睡觉early.But他的妻子经常有很多有趣的事情晚饭后告诉他她不绝口,直到她睡着了,但它通常为时已晚,史密斯先生已经起床的时间在早上,当她是睡着了。有一天,男人觉得tirreble ,不能去工作。他决定去看doctor.And史密斯太太去医院了他。之前老公说什么与他同在的事,女人曾告诉doctorall和男人的理解why.He开出了处方(处方) 。而当史密斯先生带来的medicineto所产生的房间,医生对她说, “药的瓶子是你的丈夫和药片是给你的。 ”给我的? “惊讶的女人说, ”我没事我不需要什么药! “
“我不这么认为,太太, ”医生说,“他们都在睡觉pills.Your丈夫会很快,如果你把他们没事。 ”