求一首歌的歌名,有一句英文歌词是oh my love

男生唱的,比较慢的歌,好像就这一。... 男生唱的,比较慢的歌,好像就这一。 展开
hanking_1
您要找的可能是

《人鬼情未了》 主题曲  Unchained Melody 《奔放的旋律》  英文歌词  oh, my love, my darling  I've hungered for your touch  Alone, lonely time  And time goes by so slowly  yet time can do so much  Are you still mine  I need your love  I need your love  God, speed your love to me  Lonely rivers flow to the sea to the sea  To the open arms of the sea  Lonely river sigh, wait for me, wait for me  I'll be coming home  Wait for me  Oh, my love, my darling  I've hungered, hungered for your touch  Alone, lonely time  And time goes by so slowly yet time can do so much  Are you still mine,  I need your love I need your love,  God speed your love to me.  《奔放的旋律》 中文歌词  哦,我的爱,我的所爱,  我渴望你的接触已太久而孤单!  光阴荏苒,  时间改变事物万千,  你是否依然对我不变?  我需要你的爱,  我需要你的爱,  神啊,快把你的爱给我传过来!  孤独之河奔流入海  奔流入海,  无尽海洋敞开胸怀,  孤独之河在轻叹:  等着我,等着我,  我一定回家,  请等待!  哦,我的爱,我的所爱,  我渴望你的接触已太久而孤单!  光阴荏苒,  时间改变事物万千,  你是否依然对我不变?  我需要你的爱,  我需要你的爱,  神啊,快把你的爱给我传过来!
义城飘来的箐箐
是这首歌吗?

Oh My LoveJohn LennonOh my love 4 the first time in my life.噢,我的爱,在我生命中第一次。My eyes are wide open.我的眼睛睁大了。Oh my love 4 the first time in my life.噢,我的爱,在我生命中第一次。My eyes can see.我的眼睛能看见了。l see the wind,I see the trees.我看见风,我看见树。Everything is clear in my heart.我心如明镜。I see the clouds,I see the sky.我看见云彩,我看见天空。Everything is clear in owe world.感到我的世界如此明晰。Oh my love 4 the first time in my life.噢,我的爱,在我生命中第一次。My mind is wide open.我的意识开放了。Oh my love 4 the first time in my life.噢,我的爱,在我生命中第一次。My mind can feel.我的意识有感觉了。I feel sorrow,I feel dreams.我感觉到悲伤,我感觉到梦幻。
xsc19890212
是布列瑟农啊!
匿名用户
my love
雪冰盈
My love............................