英语高手帮我翻译一段英文, 不要用翻译软件,我用软件翻译过来完全不通顺,不知所云

PendingstatusuntilsetuponserverGeneratedcommissionswillshowupaspendingcommissionsunti... Pending status until setup on serverGenerated commissions will show up as pending commissions until the account is setup on the server. Then the commission will show up as approved. During the first week of each month, if a sale is 60-days-old, it can be paid out. This is to help us distinguish between those sales which are fraud and those that are approved. Fraudulent sales will be removed from the affiliate system as they are removed from the billing system. A payout can be requested at any time after the hosting accounts have matured.
第一行Pending status until setup on server是标题 Generated后面是正文
百度网友9724130
未决状态直到安装服务器

产生的佣金将显示为挂起的佣金直到帐户在服务器设置。然后,委员会将显示为批准。在每个月的第一个星期,如果销售是60天,它可以支付。这是帮助我们区分这些销售是欺诈和那些被批准的。欺诈性的销售将他们从计费系统从系统中删除的会员。支付可以要求在任何时间已经成熟的托管帐户。
百度网友16633ba
待定状态,直到在服务器调整
生成的佣金将会显示为待付佣金,直到账户在服务器上作出调整。然后佣金被显示为认可。在每个月的第一个星期, 如果一个销售达到60天后,就可以支付了。这是帮助我们区分那些假的和那些是被认可的销售。 欺诈性的销售将在公司系统中删除,同时也从记账系统中删除掉。当主人账目到期后,可在任何时间请求支付。
老笨0048
好像是网购管理系统方面的。
在服务器上未建立账户前,网络订购的每一笔交易都将显示为未确认的交易,账户建立之后,就显示为成交的交易。每月的第一周,如果一笔交易的成交时间已满60日,那么该笔交易就得到支付。这样有助于我们区分虚假交易和得到确认的交易。届时在清理付账系统时,虚假交易随之被从下级管理系统中清除。只要买方确认交易的账户满60日,卖方可以随时请求支付货款。