翻译这个英语短文

Goingtosleepawaycampisasummertimetraditionformanykids.It'scalledsleepawaycampbecausey... Going to sleepaway camp is a summertime tradition for many kids. It's called sleepaway camp because you stay overnight there. Kids typically stay at sleepaway camp for a week or longer.
You might go to a traditional camp, where kids swim, do crafts, put on plays, and sit around the campfire at night. Or maybe you're going to a special-interest camp, where you'll work on your sports skills, or learn more about computers, outer space, or art. There are even camps that serve kids who have the same health problem, such as asthma or diabetes.
No matter which kind of sleepaway camp you're going to, you're probably excited — and maybe a little nervous if it's your first time. Be proud of yourself for being grown-up enough to go to camp. It's a chance to try new things, like horseback riding, canoeing, playing tennis, or dancing in a dance contest!
But camp is even more than just friends and fun. It's also an opportunity to learn a little more about being independent. Read on to learn how to get prepared for a memorable camp experience.
戏湘sP
要sleepaway阵营是许多孩子一个夏季的传统。这就是所谓sleepaway的阵营,因为你那里过夜。孩子们通常留在sleepaway营,一个星期或更长的时间。
你可能会去一个传统的夏令营,在那里孩子们游泳,做工艺品,放在戏剧,并在晚上围坐在篝火旁。或者,也许你要一个特殊利益集团的阵营,在这里您可以对您的运动技能,或了解更多有关电脑,外层空间,或艺术。甚至有营为孩子们具有相同的健康问题,如哮喘或糖尿病的人,
无论你要哪一种sleepaway阵营,你可能会兴奋-也许有点紧张,如果这是你第一次。为自己自豪,长大了去野营。这是一个机会尝试新的东西,比如骑马,划独木舟,打网球,或在舞蹈比赛中跳舞!
但不仅仅是朋友和乐趣的阵营更是。这也是一个机会,多学一点是独立的。请仔细阅读,了解如何去准备一个难忘的营经验。
博客王123
贝蒂和我最好的朋友是我们的生日都在同一天,所以每年我们有一个生日聚会在一起。但今年,我们有一个化妆舞会来代替,我们写邀请函,我的妈妈走了进来,问道,“为什么不邀请约翰?“约翰已经在我们班只有几个月,但是他已经变得更好的数学分数在班上比其他任何人,我皱(皱起)我的鼻子,“妈妈,他穿着同样的裤子去学校每一天。他怎么能承受一个服装吗?“妈妈什么也没说,第二天,妈妈给了我一个信封和一个购物证书。”我认为这将是不错的,你把这个给约翰尴尬,我们讨论了很长时间。最后,贝蒂和我有一个好主意在那天聚会,孩子们到达时,穿着不同,在老约翰到达表(床单),但仍在同一棕色裤子像往常一样。我们跳舞,吃零食和玩游戏在团体捏出吃着蛋糕,贝蒂大声说“现在大奖游戏,是下面的谜……”这是一个数学游戏,我们都很惊讶当约翰想出了正确的答案第一,偷走了信封疑义和我们计划了。约翰穿着一双新裤子和一件新衬衫。他感到高兴下星期所以我们当我们帮助了他人,我们需要找到一个合适的方式,或者我们可能伤害他们以另一种方式