谁可以帮我翻译一段话啊,中译英的,谢谢了

出学留国741
不说什么话,我怎么翻译呀!
追问
随着我国经济社会的快速发展,与世界各国的联系越来越密切,对人才的英语水平要求也越来越高。作为启蒙教育的基石,在幼儿园开展英语教育已经日益成为幼儿园家长和教师的迫切愿望和全社会关注的“焦点”。
追答
With the rapid development of economy and society in China, more and more close relationship with other countries and the talent, English level is getting higher and higher requirements. As the cornerstone of enlightenment education, in the development of English education in kindergartens has increasingly become the urgent desire of kindergarten teachers and parents and the whole society pays close attention to " focus ".
龙少先森
发到我的邮箱361015078@qq.com
追问
我发了,可以给我翻译了吗
破天魔灵
中文材料呢
追问
但是,幼儿的接受能力与理解能力毕竟有限,因此,文章通过对幼儿英语教育的现状、幼儿学习的特点等方面进行研究,结合幼儿的心理特征和学习的特点,探讨了一些有利于幼儿学习英语的教学方法,更好的提高幼儿学习英语的积极性以及提高幼儿英语教学的质量。