请高手翻译下下面这篇文章 5

Milkwasoneofthemainhumanfoodslongbeforehistorywaswritten.Itwillprobablyremainoneaslon... Milk was one of the main human foods long before history was written. It will probably remain one as long as there are animals that give milk.
The old word “milk” came from Sanskrit (梵文), one of the oldest languages known to man. A very old picture of milking animals has been found. It was drawn five thousand years ago. People got their milk from their own animals. But in modem times new inventions made the milk industry (工业) a big business. In 1851 Gall Borden found a way to take some of the water from milk. This made it keep longer. Four years later, Louis Pasteur introduced a way to kill the bacteria (细菌) in milk. So in the same year a special milk bottle was made. This was followed by the invention of machines that could fill bottles with milk.
These discoveries meant that milk could be stored longer.
Some people believe that milk drinking will become less popular than it has been. But remember how long milk has been an important food and think of the many ways in which it is useful. It seems safe to say that milk industry will always be important.请高手帮忙译一下这篇文章,要准确
Greenbirddy
牛奶是一种主要的人类食品之一漫长历史之前。它可能会是一个动物的奶。旧词“牛奶”来自梵语(梵文),人类已知的最古老的语言。非常旧的挤奶动物照片已经被发现。那是五千年前得出的结论。人们从他们自己的动物得到他们的牛奶。但在现代新的发明使牛奶行业(工业)一个大企业。1851瘿博登找到一个办法把一些水从牛奶。这使其保持更长的时间。四年后,路易斯巴斯德提出了一个方法来杀死细菌(细菌)牛奶。所以在同一年,一个特殊的牛奶瓶了。其次是机器的发明可以填补瓶牛奶。这些发现意味着牛奶可以储存更长的时间。一些人认为喝牛奶会变得不那么受欢迎了。但记住多久牛奶已经成为了一种重要的食物和思考的有用方式。似乎奶产业将永远是重要的,是安全的。

设为满意答案啊
时樱雪
翻译:
牛奶是很久以前的历史是写人的主要食品之一。它可能会保持一个只要有动物提供牛奶。

老的“奶”字来自梵文,是人类已知的最古老的语言之一。一个很老的图片挤奶动物已被发现。它吸引五千年前。人们得到了他们的牛奶从他们自己的动物。但在近代的新发明牛奶行业的大企业。在1851年胆博登找到了一种方法,采取一些水从牛奶。这使得它保持较长。四年后,路易·巴斯德介绍的方式杀bacteriain的牛奶。因此,在同一年,一个特殊的奶瓶。其次是可以填补牛奶瓶子的机器的发明。

这些发现意味着牛奶可以储存更长的时间。

有些人认为喝牛奶会比过去变得不那么受欢迎。但是,请记住多久牛奶一直是一种重要的食品和认为,在许多方面它是有用的。似乎可以说,牛奶产业将永远是重要的。
恨而平2020
牛奶是人类食物的主要历史很久之前写的。它可能会保持一个只要有动物,给牛奶。旧的单词“牛奶”来自梵语(梵文),最古老的语言之一,人类已知。一个非常古老的动物的照片被发现挤奶。这是五千年前的画。人们有他们的牛奶从他们自己的动物。但在近代新发明使牛奶行业(工业)一个大企业。1851年瘿波登发现了一种方法来把一些水