请帮翻译成汉语 10

Schoolchildrenarenowconstantlyaskedbytheirparentsandteacherstostudyharderandharder.An... School children are now constantly asked by their parents and teachers to study harder and harder. And the competition among the
students themselves is growing in most schools in China. In my opinion, the fierce(激烈的)competition in school does more harm than good.
  Visiting a German city, I was was invited to be present at a parent-teacher meeting at a school. Parents were told at the meeting that their children's school grades were held to be a personal information protected by the law, and that the school would not disclose(透露)the students' marks, it would it report them to the parents. It is their view that a successful school should encourage children to learn happily without pressure. A student's intelligence(智力)and ability will be judged later by competition in society.
  In China, ranking students according to their examination has been used as a means of encouraging students to study harder.
  A friend told me about a parent-teacher meeting she attended with her daughter who was in the second grade.
  At the meeting, a teacher read aloud a list of students in the class and their marks for different subjects. Good students came at the top of the list and poor ones at the bottom. And in front of everybody at the meeting, the teacher gave warning to those poor students and their parents.
  From this comparison, I conclude that teachers and school leaders in China ought to learn a little more about children's psychology(心理学)and show their students more respect . Such competition among students is unhealthy and should not be encouraged.
云淡风轻的小s
当今的在校学生,常常被家长和老师要求更加努力刻苦的学习,而在中国的大多数的学校中,学生之间的学习竞争也是日渐激烈。在我看来,学生之间的这种激烈的竞争是弊大于利的。
曾经在访问一个德国的城市时,我被邀请去出席一个家长会。期间,家长被告知学生的分数属于学生的私人信息,是受法律保护的,而学校也向家长声明,不会对外透露学生的分数。因为他们的观点是,成功的学校教育应该是鼓励学生在无压力的环境下快乐学习;一个学生的智力和能力才是他在社会竞争中的资本。
在中国,根据学生考试成绩进行排名已经成为激励学生努力学习的一种手段。
一个朋友曾给我讲述了她和她女儿一起曾参加她女儿的家长会的经历,她女儿的成绩是排名第二。在家长会上,一位老师向家长大声宣读了每位学生在班级的排名以及在不同科目上的排名。成绩好学生要坐在教室前排,成绩差的学生则要坐在教室后面,在家长会上,老师当着每个人的面,给了那些成绩差的学生及其家长一些警告。
从这样两场的家长会的对比上,我得出了这样的结论,中国的老师和学校应该习得更多关于学生心理学的知识,同时也要懂得给学生适当的尊重。而学生之间有关成绩的激烈的竞争是不健康的,也不该被提倡。
来自:求助得到的回答
克制不了旳诱惑
现在,学校的孩子们不断地问他们的父母和老师更加努力地学习,更加努力。是生长在中国大部分学校之间的竞争,学生自己。在我看来,在激烈的比赛在学校做弊大于利。访问德国的城市,我被邀请出席一所学校的家长教师会议。家长们在会议上告诉子女的学校等级是受法律保护的个人信息,学校也不肯透露的学生成绩,它会报告他们的父母。这是他们认为,一个成功的学校,应鼓励孩子愉快地学习,没有压力。学生的智力和判断后在社会上的竞争能力将得到。在中国,排名根据其考试的学生已被用作一种手段,鼓励学生更加努力地学习。一位朋友告诉我关于出席家长教师会议上,她与她的女儿是在二年级。在这次会议上,一个老师朗读类和他们的商标在不同科目的学生名单。在顶部底部的列表和贫困的好学生。在会议的每个人都在前面,老师给了警告,那些可怜的学生和他们的家长。从这样的对比,我的结论是,在中国的教师和学校领导应该多学一点儿童心理学,并显示他们的学生更多的尊重。学生之间的这种竞争是不健康的,不应该被鼓励。

满意请采纳,谢谢。

参考资料: 谷歌。goold。

平静又舒畅丶赤子68a
(-----悬赏分----)
现在学校的孩子不断地问他们的父母和教师要努力学习。之间的竞争
学生自己在中国的大多数学校成长。在我看来,在激烈的竞争中脱颖而出,学校的坏处比好处多。
访问德国的一个城市,我应邀出席一所学校的家长教师会议。父母在会议上说,他们的孩子在学校的成绩被认为是一个人信息的法律保护,而学校也不是这些学生的成绩,它会报告他们的父母。这是他们的观点,一个成功的学校应该鼓励孩子们愉快地学习没有压力。一个学生的智力和能力将在社会中的竞争后,判断。
在中国,排名根据学生的考试已经作为鼓励学生努力学习的一种手段。
一个朋友告诉我她参加家长教师会与她的女儿在二年级。
在会议上,一位老师念一班的学生,他们是不同的科目表。好学生是在列表的顶部和底部的穷人。并在每个人的面前,在会上,教师给那些可怜的学生和他们的父母的警告。
从这种比较,我的结论是,在中国的教师和学校领导应该多学一点关于儿童心理和学生展示更多的尊重。学生之间的竞争是不健康的,不应该被鼓励。