帮我翻译一下这个歌词

ThesaltwaterroomIopenedmyeyeslastnightandsawyouinthelowlightWalkingdownbythebay,onthe... The saltwater room

I opened my eyes last night and saw you in the low light
Walking down by the bay, on the shore, staring up at the planes that aren’t there anymore
I was feeling the night grow old and you were looking so cold
Like an introvert, I drew my over shirt
Around my arms and began to shiver violently before
You happened to look and see the tunnels all around me
Running into the dark underground
All the subways around create a great sound
To my motion fatigue: farewell
With your ear to a seashell
You can hear the waves in underwater caves
As if you actually were inside a saltwater room

Time together is just never quite enough
When you and I are alone, I’ve never felt so at home
What will it take to make or break this hint of love
We need time, only time
When we’re apart whatever are you thinking of?
If this is what I call home, why does it feel so alone?
So tell me darling, do you wish we’d fall in love?
All the time, All the time...

Can you believe that the crew has gone and wouldn’t let me sign on?
All my islands have sunk in the deep, so I can hardly relax or even oversleep
I feel as if I were home some nights when we count all the ship lights
I guess I’ll never know why sparrows love the snow
We’ll turn off all of the lights and set this ballroom aglow
gbcl
盐水屋子

I昨晚张开了我的眼睛并且看见了您低灯的 下来Walking由海湾,在岸,凝视飞机那aren’t那里再
I感觉夜变老,并且您看很冷
Like内向,我画了我的结束衬衣
Around我的胳膊和开始以前猛烈地发抖
You偶然所有在我附近看和看隧道
Running到地下黑暗里
All地铁创造巨大声音
To我的行动疲劳: 告别
With您的对贝壳的耳朵
You能听见在水下的洞的波浪
,好象您实际上在盐水屋子里面

Time一起是从未相当足够
When您和我是单独的, I’ve那么在家从未感觉
What它将采取做或打破这个提示爱
We需要时间,仅时间
When分开we’re什么您认为?
If这为什么什么我叫在家,是否是感到很单独?
So告诉我亲爱的,您祝愿we’d坠入爱河?
一直,一直…

Can您相信乘员组去,并且wouldn’t让我签字? 我的海岛在深下沉了的All,因此我可以几乎不放松甚至睡过头
I感受,好象我家庭不少夜,当我们计数所有船时点燃
I猜测I’ll从未知道麻雀为什么爱雪
We’ll关闭所有光并且设置这个舞厅发红光
百度网友9c7fca4c2
海里的屋子

我在昨晚昏暗的灯光下看着你
和你走在路上和海边,这些画面不再重演
我感觉那个晚上离我远去,你的目光那么冷
看上去很含蓄,我穿上外衣
在颤抖之前我用手臂抱住自己
你的目光深陷我周围

我跑到黑暗里
周围都是地铁的声音
我累了,再见

把你的耳朵变朵贝壳
让你听得到海浪在水下的声音
像是和你在一间充满海水的屋子里
所有的时间都不够

那时你我都是孤独的,我从没感觉到像在家里
是什么让我找到爱的线索
我们需要时间,只有时间
我们分开时你在想什么
这次打电话回家,为什么感觉你那么孤单
告诉我亲爱的,你希望我们是相爱的吗

所有的时间,所有的
你相信一切都过去了,不让我留下一点痕迹吗
我所有的岛屿有沉没在深海,我紧张的不能睡
我感觉在家的那些晚上,我们数着船上的灯光
我猜我不知道为什么麻雀会爱上雪
我们关上了所有的灯

(原文最后一句好像不完整?)
翼年代记Reason
咸水室

我打开我的眼睛昨晚看到你,在光线较暗的
走在由湾,对岸边,凝视在飞机是不存在了
我当时的感觉夜间长大和您寻找的,所以冷
像一个内向,我提请我超过恤
靠近我的武器,并开始之前,寒战暴力
你发生的外观和看到隧道所有我身边
运行到黑暗的地下
所有隧道周围创造一个伟大的声音
我的议案疲劳:告别
与您的耳朵一个贝类
您可以听到海浪在水下洞穴
至于如果您实际上内盐水室

时间在一起,只是从来没有相当足够的
当你和我都单独,我从来不认为因此在家里
什么会采取使或打破这种暗示的爱情
我们需要时间,只有时间
当我们除了不管你是思想的?
如果这是我家里打电话,为何不觉得,使单?
因此,告诉我亲爱的,你想不想我们要跌幅在爱情?
所有的时间,所有的时间...

你能相信船员已经不会让我上签字呢?
我所有的岛屿有沉没在深海,所以我难以放松,甚至睡过头
我觉得,因为如果我回家晚一些,当我们指望所有船舶的灯
我猜我永远不会知道为什么麻雀爱雪
我们会关闭所有的灯,并设置此宴会厅
百度网友89d5b668b
只有5分,不帮你