翻译一篇文章,在线等啊!!!

Don’tleaveLondonwithouttakingthisbest-sellingtourtoWindsorCastle,StonehengeandBath,En... Don’t leave London without taking this best-selling tour to Windsor Castle, Stonehenge and Bath, England’s most beautiful Georgian city. Your day trip includes entrance to Windsor Castle, Stonehenge and Bath’s Roman Baths and Pump Rooms.
Windsor Castle
Your tour starts at the home of the Royal Family for 900 years, and the world’s largest and oldest occupied castle. Windsor Castle’s defence walls dominate the delightful town that has grown up around it over the years. You will see the decorated State Apartments and St.George’s Chapel. You will also witness the Changing of the Guard in all its colorful display and glory. ( on 19 March, 7 April and 13-16 June the State Apartments will be closed, on these dates you will visit Queen Mary’s Doll House).
Stonehenge
Going even further back in time, you will travel through the rolling green Wiltshire landscape to Stonehenge, a collection of stones dragged to this lonely plain near Salisbury 5,000 years ago. Who built it? These questions have returned repeatedly to the minds of centuries of scholars. Set in a landscape dotted with prehistoric small hills and carvings, Stonehenge continues to attract the imagination and arouse the heart of every visitor.
Bath
Next, it’s on to Bath, famous for its elegant Georgian architecture. During your scenic tour of Bath you will be delighted by the town’s beautiful streetscapes. You’ll see Bath Abbey and the much-photographed Pulteney Bridge, modeled on the Ponte Vecchio in Florence. During the tour you will also visit the Roman Baths, the best preserved Roman spa(温泉浴场) from the ancient world.
Special Offer-Price displayed currently included a discount of 12% off the regular adult retail(零售) price—BOOK NOW!
浅非颜
当你还没到过这些最受欢迎的地方时,如:温莎城堡,巨石阵和巴思,英格兰最美丽的城市--格鲁吉亚,千万不要说要离开。你一天的行程包括进入温莎城堡,巨石阵和巴思的罗马浴池和泵室。
温莎城堡
你的旅行的起点是在拥有900年历史的皇室家中。这是世界上最大的和最古老的被占领的城堡。这些年来,以温莎城堡的防御墙为主的周边的宜人小镇已经成形。你将看到被装修的国家套房和圣乔治教堂。你也将见证换岗仪式所展现出的多彩的展示和荣耀。(3月19日、4月7日和6月13-16号,国家套房将关闭,在这期间你将参观玛丽女王的洋娃娃屋)。
巨石阵
进一步将时光倒流,你将穿过起伏的绿色威尔特郡巨石阵景观。这里叠加的石头是在将近5000年前被拖到索尔兹伯里附近的孤独的平原上的。是谁建造的呢?这个问题已经在几个世纪的学者心中反复思考过。建造一个被陈旧的小山丘和雕刻点缀的景观,巨石阵继续引起每一个人的想象力和拨动着每一位旅客的心。
巴思
接下来,我们将要到达以高贵优雅的格鲁吉亚建筑而闻名的巴思。在你旅游的风景中,你将会因为看到巴思美丽的街景而开心。你会看到巴思修道院和更多被拍摄的普尔特尼桥,它是模仿佛罗伦萨的旧桥建造的。旅行中你还将旅行罗马浴场,它是从古到今保存的最好的罗马温泉浴场。
特价显示目前对于的普通成人的零售价将降低百分之十二,请赶快预订!
hotengteng
一定要翻译么,我有找到答案哦~http://wenku.baidu.com/view/6eab2b75f242336c1eb95e8c.html
追问
这个我也看了,后面的问题不一样的,而且必须要翻译在纸上啊。。。
追答
哈哈,帮不了你了,太长了实在没心思看,人家那个全是机器翻译,句子不通而且完全没翻对意思,劝你自己翻译吧。。。。
7k7k漫天寂凉
不要离开伦敦没有采取这种畅销温莎城堡之旅,巨石阵和浴,英格兰最美丽的格鲁吉亚城市。你一天的行程包括温莎城堡入口,巨石阵和浴的罗马浴场和泵的房间。温莎城堡你巡演开始在其家中的皇室900年,世界上最大的和最古老的占领城堡。温莎城堡的防御墙主导宜人的小镇周围成长起来它多年来。您将看到装饰统计
陌与小生
不要离开伦敦没有采取这种畅销温莎城堡之旅,巨石阵和浴,英格兰最美丽的格鲁吉亚城市。你一天的行程包括温莎城堡入口,巨石阵和浴的罗马浴场和泵的房间。温莎城堡你巡演开始在其家中的皇室900年,世界上最大的和最古老的占领城堡。温莎城堡的防御墙主导宜人的小镇周围成长起来它多年来。您将看到装修状态公寓和圣乔治教堂。你还将见证换岗仪式在它所有的彩色显示和荣耀。(3月19日、4月7日和13 - 6月国家公寓将关闭,在这些日期你将参观玛丽女王的洋娃娃的房子)。巨石阵更深入时光倒流,你会穿过起伏的绿色景观,威尔特郡的巨石阵收集石头拖到这个孤独的平原索尔兹伯里附近5000年前。是谁造的?这些问题已经返回的心中反复几个世纪的学者。设置在一个景观点缀着史前小山丘和雕刻,巨石阵继续吸引着想象力和激发每一位访客的核心。浴下,它在洗澡,格鲁吉亚建筑而闻名的优雅。在你旅游的风景你会高兴洗澡小镇的美丽的街景。你会看到浴修道院和多拍照Pulteney桥,模仿佛罗伦萨的旧桥。旅行中你还将访问罗马浴场、保存最好的罗马水疗从古老的世界。特殊的价格比目前显示包括12%的折扣从普通成人零售市净了!