haveagoodtime什么意思?

琉璃易碎smile
  have a good time的意思是:玩得高兴;玩得开心;玩得愉快
  双语例句:

  1.They have made arrangements that we visit the Great Wall tomorrow. I believethat we are sure to have a good time there.
  他们已安排好让我们明天去游览长城。我相信我们在那儿一定会玩得很开心。

  2.Go out with some friends and have a good time, although not too a good timeotherwise that would be the end of Wimbledon for me.
  和一些朋友出去玩,但是不能玩太疯,否则温布尔登对我来说就结束了。

  3.After all, the point of these activities is to have a good time. If you know you won't, there's no reason to play.
  毕竟这些活动的目的是使自己开心,如果你认为你不会开心,那么没有理由去玩。

  4.Mrs. Mason: What's the matter? Didn't you and Jason have a good time while Iwas away?
  梅森太太:怎么回事?我不在的时候你和杰森相处得不愉快吗?
小月Tq3
知道合伙人互联网行家
程序员出生,在互联网行业有多年经验,擅长技术谈判,现任公司经理,但一直热爱并关注互联网,希望共同探讨

  have a good time

  英 [hæv ə ɡud taim] 美 [hæv e ɡʊd taɪm]

  [释义]过得愉快, 玩得痛快;

  [网络]过得快乐; 玩得愉快; 玩高兴;

  [例句]At first, I should say welcome to your coming, and hope you will have a
good time.

  首先欢迎你的到来,希望你在这里过得愉快。
ylyjiaxing2008
知道合伙人教育行家
毕业沈阳建筑工程学院,学士学位。从事技术工作十多年。

你好!
have a good time有一个美好的时光
满意请采纳哟
知道合伙人教育行家
2010年本科毕业于安徽工业大学高分子材料与工程专业,并取得工科学士学位证书。

have a good time
英[hæv ə ɡud taim] 美[hæv e ɡʊd taɪm]
[释义] 过得愉快, 玩得痛快;
[网络] 过得快乐; 玩得愉快; 玩高兴;
[例句]At first, I should say welcome to your coming, and hope you will have a good time.
首先欢迎你的到来,希望你在这里过得愉快。