求两篇英语作文!!大神们求帮助!!

第一篇:Describeyourfavouritemovie:1Whatiethenameofthemovie?2Whatiethemovieabout?3Whichac... 第一篇:Describe your favourite movie:1 What ie the name of the movie?2 What ie the movie about? 3 Which actors/actresses stared in the movie? 4 Why do you like it?
第二篇: Some people prefer to live in a small town. Others prefer to live in a big city.Which place would you perfer to live in?Give reasons and details to support your answer.
第一篇不少于六十字 第二篇多于一百五十字, 大神 我的分全贡献出去!!!!求帮助!!发到邮箱哦, 528998622@qq.com
最好字多一点谢谢谢谢!!
匿名用户
可以找翻译器,打上中文,翻译成英文。 可以试一下。希望采纳,谢谢!
小精灵339602
能否发这里
追问
求发邮箱.. 不好意思,..T.T
追答
那我明天发吧,作文是什么主题
小乌龟也有春天
就发在这里不可以吗?
追问
求发邮箱 不好意思T.T
追答
那我不干了,麻烦的很