求大神 求翻译

Mybirthdaywasafewdaysago.NowI'm24yearsoldandI'mbusywithteaching.Ididn'tremembermybirt... My birthday was a few days ago. Now I'm 24 years old and I'm busy with teaching. I didn't remember my birthday until the morning of the 20th. It was just like an ordinary day, no presents, no party, no cake… and I prefer it that way. When I was younger, I always felt sad that almost nobody ? remembered my birthday, not even my family.But now I don't care any more, especially this year, from 23 to 24, not much difference . I'm just not a birthday or holiday person. This month I have several foreign studentslearning Chinese with me. I give lessons privately(个别地), so Ineed to do quite a lot of work before each lesson. So far I'm getting more interested in teaching foreigners Chinese,and I think it's a very cool job. When I was at school , I wanted to follow these native(本国的)English speakers. They can travel to foreign countries and get teaching jobs easily almost anywhere even though they're not real teachers. I complained Chinese people didn't have as many chances as people from the West. But now things are changing . AsChina is becoming stronger, Chinese is becoming more and more popular , and maybe in the future I can get teaching jobs in foreign countries. I'll study more and get ready. 展开
清湛又轻捷灬小熊猫
我的生日是几天前。现在我24岁,我忙于教学。我不直到第二十上午还记得我的生日。这就像是一个普通的一天,没有礼物,没有人,没有蛋糕……我喜欢那样。当我年轻时,我总是感到悲伤,几乎没有人?记得我的生日,甚至不是我的家人。但现在我不在乎任何更多的,特别是今年,从23到24,没有太大的区别。我不是一个生日或假日的人。这个月我有几个外国studentslearning中国与我。我教授私下(个别地),所以我需要在每节课之前做了很多工作。到目前为止我已经在对外汉语教学更感兴趣,而我认为这是一个很酷的工作。当我在学校的时候,我想跟随这些土著(本国的)英语为母语的人。他们可以到国外旅行,把教学工作轻松的几乎任何地方,即使他们不是真正的老师。我抱怨说中国人没有那么多机会从西方的人。但现在情况正在发生变化。我国日益强大,中国正变得越来越流行,或许将来我可以在国外教学工作。我会更多的研究和准备。
文越说文

前几天是我的生日。现在,我24岁,我现在正忙着与教学。我不记得我的生日,直到20日上午。这就像一个普通的日子,没有礼物,没有党,没有蛋糕,我更喜欢这种方式。当我年轻的时候,我总是感到很悲伤,几乎没有人吗?记得我的生日,连我的家人。我现在不关心了,尤其是今年,从23日至24日,没有太大的区别。我不是那种人的生日或节日。这个月,我有几个外国studentslearning的中国与我。我品头论足私人(个别地),所以Ineed每节课前做了相当多的工作。到目前为止,我更感兴趣的是教外国人中国,我认为这是一个非常酷的工作。我在学校的时候,我想按照这些本地(本国的)英语为母语的。他们可以到国外旅游和教学工作很容易,几乎任何地方,即使他们不是真正的老师。我抱怨中国人没有西方的人有很多机会。但现在情况正在发生变化。AsChina越来越强,中国正变得越来越流行,也许在未来我可以在国外的教学工作。我会多学习做好准备。
寒假作业就不要拿来提问了吧
追问
这考过
而且你就别废话了
百度网友4433c26
呃 都有人翻译了吧