谁帮我翻译一下这篇文章!!!

HouseofDumplingAttheHouseofDumpling,wehavesomegreetspecial!Special1hasbeefandonion,an... House of Dumpling
At the House of Dumpling,we have some greet special!Special 1 has beef and onion ,and just 10 RMB for 15dumplings.Special 2is only 8 RMB for 15,and has cabbage and mutton.Orange juice is only 2 RMB.The dumpling and soup lunch special is 10 RMB.Come and get your dumpling today!
鬼混尊者
饺子店

在我们饺子店里,我们有一些很好的套餐!套餐1是牛肉洋葱馅儿,15个饺子才花了我们10块钱,套餐2中15个饺子只需要8元钱,白菜羊肉馅儿。橘子汁2元钱,午间套餐是饺子和饺子汤,10元钱。还等什么?现在快来吃饺子吧!!!
deng186
饺子城
在饺子城,我们受到了特殊的待遇,第一点特别是牛肉和洋葱,15个饺子只要10元人民币,第二点是(这句话有问题) 白菜和羊肉只要8元 午饭饺子和汤只要10元,
来一起享受一天饺子吧