超级简单的英语作文

1.请你以Betty这个名字,给你的笔友Kathy写一封Email,介绍一下你自己以及你的爱好。不少于60个单词。2。要求使用一般现在时。谢谢不要太多快快快快点... 1.请你以Betty这个名字,给你的笔友Kathy写一封Email,介绍一下你自己以及你的爱好。不少于60个单词。
2。要求使用一般现在时。
谢谢
不要太多
快快快
快点
郭猪猪的猪猪
Dear Kathy:
My name is Betty. I'm a student, I am studying in a Primary School.My favorite subject is history.My favourite colour is Pink. My hobbies are reading books, painting and swimming. I have a cat called Penny, it's so cute! I really want to be your pen friend, hope to hear from you soon!

Truly yours
Betty
-------------------翻译--------------------------
亲爱的凯西:
我的名字是贝蒂。我是一名学生。我现在在上小学。我最喜欢的课程是历史,我最喜欢粉红色。我的爱好是读书,画画和游泳。我养了只猫叫佩妮,它很可爱哦!我很想和你交朋友,希望能得到你的回复。

你的
贝蒂

参考资料: 我英语很棒哦!我现在在英国,这个是我写的后来一个老外给改的。以后再有这种问题给我发消息哈!

百变小樱之小狼
Dear Kathy
Hello,my name is Betty.I'm a student.I will finsh Primary School soon .I study in a Primary School.II like English best.My hobby is reading books.I am a fan of reading.And I have a happy family ,too.I'm very glad to be your penfriend.I want to know everyting about you.

Yours
Betty
我可是英语高手哦!有事来找我,记住我哦百变小樱之小狼!!!!!!!!!!!
晓江湖Ъ
绝对是对的
Dear Kathy
Hello,my name is Betty.I'm a student.I will finsh Primary School soon study in a Primary School.II like English best.My hobby is reading books.I am a fan of reading.And I have a happy family ,too.I'm very glad to be your penfriend.I want to know everyting about you.

Yours Betty