求英语翻译如下:

MsLi:Welcomebacktoschool,everyone!Fristofall,comeandlookinthelostandfoundbox!Thereare... Ms Li:Welcome back to school ,everyone!
Frist of all,come and look in the lost and found box!There are lot of things in it.Whose bag is this?
Lingling:Oh sorry!It’s mine.Are my crayons there too? Ms Li:Are these crayons yours?
Lingling:Yes!they are and this eraser too,Thank you! Ms Li:Whose tapes are these? Daming:They are mine.
Ms Li:Here’s a purple wallet!
Tony:It’s mine.Look!Here’s my name “Tony”!Thank you!
Ms Li:You’re welcome!Look at this nice watch.Is it yours too,Daming? Daming:No,it isn’t.I think it’s Betty’s. Lingling:Yes,it’s hers.
Ms Li:Everyone,please be careful with your things from now on. Daming:Here are some nice gloves.Whose gloves are they? Ms Li:Let me see...Oh,they’re mine!Thank you!
星辰丿战神Dqdd3
李老师说:欢迎各位同学回到学校!
首先,来看看失物招领的箱子,这里面有好多东西,这是谁的钱包(袋子)?
玲玲说:哦,对不起,这是我的,我的彩色铅笔是不是也在这里?
李老师说:有你的彩色铅笔吗?
玲玲说:有的!他们是我的而且这个橡皮也是,谢谢你!
李老师说:这些录音带是谁的?
大明说:他们是我的。
李老师说:这里有一个紫色的钱包!
Tony说:它是我的,看,这儿有我的名字“Tony”!谢谢你!
李老师说:没关系!看看这块漂亮的表,这也是你的吗?大明?
大明说:不,它不是我的,我认为它是Betty的。
玲玲说:是的,是她的。
李老师说:各位同学,从现在起小心看好你们的东西!
大明说:这里有一些漂亮的手套,这是谁的手套?
李老师说:让我看看...哦,它们是我的,谢谢你!
dayinspring

李老师:同学们,欢迎回来学校!
首先,过来看看失物招领箱。有很多东西在里面,这个书包是谁的?
玲玲:噢,抱歉,这个是我的,我的彩色蜡笔也在吗?
李老师:这些彩色蜡笔是你的吗?
玲玲:是的,是它们,这个橡皮擦也是。谢谢!
李老师:这些磁带是谁的?
大明:它们是我的。
李老师:这里 有一个紫色的钱包。
托尼:是我的,看,这里还有我的名字“托尼”呢。谢谢。
李老师:不客气,看看这个漂亮的手表,也是你的吗?大明。
大明:不是,它不是我的。我想应该是贝蒂的。
玲玲:是的,是她的。
李老师:各位同学,从现在起要认真对待你们的东西了。
大明:这里有一些漂亮的手套。是谁的呢?
李老师:我看看,噢,是我的,谢谢!
来自:求助得到的回答