帮我翻译成中文

Ialwaysthinkwhatwehave.itisnothingbutmiss.why?whywasIchoosentobeleftlivingwhitoutyou?... I always think what we have. it is nothing but miss.
why?why was I choosen to be left living whitout you?
it is such a suffuring that we were apart.
So what can we do? Nothing except nothing.
The days we had ,the songs we song often appear from my inner world!
Though the sun would still shine on,my whole world would all be gone.
If only you could see the tears the world you left be behind!
Although I swear I wound not cry,nevertheless I can not resist.
When you said you would fly honestly speakingI just congsider it a short-apart
However it turn out to be a ...
Dreame can be dreamed,but never had a dream come true ,a dreame all aboutyou
Because you live,only for your being ,I will never forget you ,never,no matter
what has past.
what can take two?
Only you
念伊尘
绝对人工翻译~~
我一直在考虑我们拥有什么。除了思念没有别的。为什么?为什么要让我没有你而独自活下去(应该是without...你这单词错了),我们分开是如此的难过,那么我们能做什么呢,什么都不能。。。
我们曾经拥有的那些日子,我们唱过的那些歌都经常出现在我的内心世界中,尽管太阳仍然在闪耀,但是我的世界已经消失了。。。
如果你能看到那些眼泪,在你离开的世界里。。。
尽管我流泪,但我不会哭泣,无论如何我都会坚持
那时你说你会走,我还以为只是分开一段时间而已.
但是现实却是这样..
对于你而言
梦只是梦,永远也不会成真
因为你活着,就是因你的存在,我永远也不会忘记.永远.无论如何都不会忘记.
曾经经历过的,........只有你.
百度网友19504ecb9
我常常在想,我们拥有什么呢?只剩下思念了.
为什么?为什么我选择离开去过没有你的日子?
我们的分开,是多么令人难受的事情啊
但是,我们还能做什么呢?什么都不能?
我们一起的日子,我们一起唱过的歌曲,常常浮现在我的脑海,我的心里.
太阳依旧会那么灿烂,而我的美好却将离我而去
如果你能看见你转身后的世界在流泪的话
尽管我发誓过我不会哭,但是我还是忍不住的哭了出来.
当你说你要坐上飞机离去的时候,老实说我只以为只是一个短暂的分离.
然而,它却变成....
梦能做,但是却没有一个梦想实现的,一切关于你的梦想
因为你的存在,只因为你的存在,我永远也不会忘记你,永远.
不管发生了什么,也不管会发生什么,
我的心里只有你.