推荐几首好听的英文歌

我想听一些组合唱的歌,越好挺越好。西域男孩和后街男孩的歌我都听过了……英文歌最好,如果还有其他国家好听的歌也行!谢谢!... 我想听一些组合唱的歌,越好挺越好。西域男孩和后街男孩的歌我都听过了……英文歌最好,如果还有其他国家好听的歌也行!谢谢! 展开
狸Island
组合:I Swear(必须是ALL-4-ONE唱的)
Ready to go
My love
The boys
不是组合但很好听的:My heart will go on(原唱比较好)
Unforgivable Sinner(最好是Lene Marlin唱的)
Proud of you
Look at you girl
Call me maybe
Rolling in the deap
Invisible Wings
Poker Face
Baby
That place in your hearte
We are the world

另:Spirit里所有个都很好听啊:Here I am; Get off my back ;Homeland ;You cannot(这里用的是缩写不过我的电脑有毛病打不出来)take me;This is where I belong;Brothers under the sun.....等等等等。。。。。。。
要是孩子的歌呢,When Christmas to town 比较好。

嗯,暂时就这么多了。都是我亲自听过的呢~望采纳哦~
a736623113
secrets all the right moves apologize ……OneRepublic的歌、linkin park的歌、coldplay的歌,都很不错
容初丁0
单向乐队 在国外很受欢迎 歌特好听
Live While We're Young
What Makes You Beautiful
蔓蔓越
m2m的the day you went away ,pretty boy 黑眼豆豆的where is love ,boom boom pow,Lady Antebellum - Need You Now ,downtown The Pussycat Dolls - Buttons
匿名用户
somebody that i used to know
i knew you were trouble
we are never ever getting back togther
just one last dance
wait till you hear from me
she
dont push me
daynight
one more night
we are young
some night
home
>3<喜欢就采纳吧
努力奋斗的TIA
英文歌:hero, the show, love story, my heart will go on