只要翻译!!!

Hello,everyone.I'mzhangNing,Thankyouforreadingmypian.Myparentsaregoingtobewithmethisw... Hello,everyone.I'm zhangNing,Thank you for reading my pian.Myparents are going to be with me this weekend.They asked me to make a pian for this weekend.I'm going to make it busy.
On saturday morning,we are going to do some cleaning.You know,the spring festival is coming we Chinese people aiways clean our houses before the spring festival.Then we are going to write some spring festival couplets in the afternoon.My father's handwriting is very god many people him.
On saturday moring,we are going to the supermarket.we are going
to buy some food and gifts for the spring festival.in the afternoon,we are going to visit my grandparents and have dinner with them.
what do you think of my weekend plan?
1.Who asked ZhangNing to make a weekend pian?
2.WhatZhangNinggoing to do on saturday morning? 3.What is ZhangNing's mother going to do on saturday morning?
4.What are they going to buy on sunday morning?
5.When are they going to visit ZhangNing's grandparents?
帐号已注销
大家好,我叫张宁。 感谢你们能阅读我的计划(plan)。 这周末我会和我的父母在一起,他们让我为这个周末做个规划,我将会把它安排的很紧凑(make it busy意指让计划忙,即紧凑)。
周六早上,我们要打扫卫生。 你们知道的,春节要到了,我们中国人总是在春节前进行大扫除。下午我们会写一些对联, 我爸爸的书法很棒的,很多人羡慕(少了admire吧)他。
周日早上,我们要去超市为春节买些食物和礼物,下午我们会去拜访我的爷爷奶奶,与他们共进晚餐。
你觉得我周末的计划怎么样?
1. 谁让张宁制作周末计划? 张宁的父母
2. 张宁周六早上干什么?打扫卫生
3. 他的妈妈在周六早上做什么?不知道,文中未提及
4. 周日早上他们要买什么?一些食物和礼物
5. 他们什么时候拜访张宁的祖父母?周日下午

【英语牛人团】倾情奉献,满意请记得采纳哦,谢谢!
sunmoonsos
大家好,我是张宁,感谢阅读我的计划。我的父母这个周末会和我在一起。他们要我制定这个周末的计划。我会让他们忙起来。
在周六早上,我们会做一些清洁。你知道的,春节就要到了,我们中国人会在春节前打扫我们的房子。然后我们会在下午写一些春节对联。我父亲的字迹非常好,很多人(会找他?)。
在周六早上,我们会去超市。我们会买一些春节的食物和礼物。下午,我们拜访我的祖父母并和他们吃晚饭。
你认为我的周末计划如何?
1. 谁让张宁制作周末计划?
2. 张宁周六早上干什么?
3. 他的妈妈在周六早上做什么?
4. 周日早上他们要买什么?
5. 他们什么时候拜访张宁的祖父母?

纯手打,英文有一些不清楚的地方。喜欢采纳。
____G_DrAGoN
大家好,我叫张宁。 非常感谢你能阅读我的计划。 这周末我会和我的家长在一起。 他们让我给这个周末做个规划,所以我会很忙的。
周六早上,我们要打扫房间。 春节要到了,我们中国人总是在春节前做次大扫除。然后下午我们会写一些对联。 我爸爸有很棒的书法。(后面你可能打错了。。)
周末早上,我们要去超市为春节买些吃的还有礼物。下午我们会去拜访我的爷爷奶奶,然后和他们共进晚餐。
你觉得我周末的计划怎么样?

全部手打,希望有帮助
临风待远行2