大家帮忙翻译一下,谢谢啦!!!

Iwanttoholdontodomoreexercisethiswinterholiay.Iwanttohaveagoodrest.AndIwillplantostud... I want to hold on to do more exercise this winter holiay.I want to have a good rest.And I will plan to study by myself's interest.I will do housework on time. And I am going to spend some time for reading books. I want to be good at them. I will visit some of my friends and go fishing in the rive.I also will help my family do more chores.
This is my holiday's plan. What about you? Please write to me soon.
Yours,
dingyechang
你好,人工精确翻译"

我想在这个寒假里坚持做更多的训练。我想好好休息。并且我会根据我的爱好计划我的学习。我会按时完成作业,用一些时间去读书并且好好掌握它们。我将邀请一些我的朋友去溪边钓鱼。我会帮助我的家人做更多的家务活。
这就是我的寒假计划,你呢?请尽快回复我。
你的挚友(朋友)

祝你学习进步有不明白的可以追问!如果您认可我的回答
请点击下面的【选为满意回答】按钮,谢谢!
p091330000
我想要抓住这个寒假多做运动。我想有一个良好的休息,我会计划研究自己的兴趣,我会按时做家务。我会花一些时间阅读书籍。我想善於他们。我会拜访我的一些朋友和去河边钓鱼。我也会帮助我的家人做更多的家务事。
这是我的假期计划。你怎麼样?请尽快给我写信。
此致,
XX(你的名字)
甜蜜蜜1199
今年寒假我打算继续做更多的练习。我想要好好休息一下并且我计划按照我个人的兴趣去学习。我会按时完成作业。我打算花些时间读书。 想要擅长于此。我会去拜访朋友们,还要去河边钓鱼。我还要帮家人多做些家务活。
这就是我的假期计划。你怎么计划的呢?请尽快回复我哦!
此致 敬礼
追问
假如你有一个美国笔友.本周末想来武汉东湖游玩.请你用英语写一封信告诉他有关情况。内容包括
1.一天时间的行程计划安排
2.东湖在武汉的什么位置
3.怎样才能到达东湖
4.游玩哪些景点提示:
this weekend, East Lake, pen pal, plan,where,north,south,west,east,how,getto,be going to... How can... Where is the...
我想抓住这个冬天holiay多做运动。我想好好休息一下。我将自己的兴趣学习。我会按时做家务。我要花一些时间读书。我想他们。我将拜访我的一些朋友在河边钓鱼。我也会帮助我的家人做更多的家务。这是我的假期计划。你呢?请尽快给我写信。你的,
追问
假如你有一个美国笔友.本周末想来武汉东湖游玩.请你用英语写一封信告诉他有关情况。内容包括
1.一天时间的行程计划安排
2.东湖在武汉的什么位置
3.怎样才能到达东湖
4.游玩哪些景点提示:
this weekend, East Lake, pen pal, plan,where,north,south,west,east,how,getto,be going to... How can... Where is the...赞同0|评论
追答
Dear xxx,

Hope my mail finds you well.

I just heard that you would be coming to Wuhan for a tour around East Lake this weekend. I assure you that would be a very good experience for you!

East Lake is on the east of Wuhan and it is one of the national prides. You can either join a tourist group or take the city bus to East Lake. I don't think you will have to remember all those must-sees because the lake itself is a beauty and you can just take your time and enjoy all the natual sceneries all along. But do remember to take a boat trip at night. I bet you don't want to miss all those shining lights!

I wish you a pleasant journey ahead and don't hesitate to let me know if you need any further information or assistance thereof.

Yours Sincerely,
xxx

参考资料: http://zhidao.baidu.com/question/520957506.html

severusT
这个寒假我坚持想要多做一些练习。我想好好休息一下,并且我想要依据我自己的兴趣来安排学习。我将会及时的做家务,并且我会花更多的时间来读书,我想擅长他们。我将会拜访我的一些朋友并在河里钓鱼。我也会帮助我的家人做更多的日常琐事。
这就是我的假期计划,你的呢?请赶快回信给我吧。
你亲爱的。。

祝你学习更进一步`(*∩_∩*)′
来自:求助得到的回答
美丽天使pear
我想坚持多做运动holiay这个冬天。我想好好休息一下。我将计划去学习自己的兴趣。我将做家务在时间。和我要花一些时间阅读书籍。我想擅长它们。我将拜访我的一些朋友和去钓鱼在河边。我也会帮助我的家人做更多的家务。这是我假期的计划。你呢?请尽快给我写信。你