求大神翻译一首神曲的歌词 You Are Not Alone - Frida Amundsen

shatantan
当世界的重量
是在我心中,在我的肩膀上
我似乎无法找到和平我需要。
当燃烧和破旧的地面
在我的脚下越来越冷
这是当你叫我靠近你。
每当夜幕降临
和我感觉我溺水
当每一次呼吸的空气是很难区分的
当我的心感觉就像一块石头
和我在我自己的
我转身发现我的力量在你
你独自一人
你是一百万分之一。
每天都在自己的世界
当战场是咆哮以沉默
只要记住
当你面对未知
你不是一个人
你的爱之光包围我
即使在我最黑暗的时刻
你的力量就像一塔高和真实
你作出的牺牲
你给我看到通过价格
我欠我更好的给你。
我们是孤独的
我们是一百万分之一
每天在你自己的战斗
但所有你听到的是沉默
只要记住
当你面对未知
你不是一个人

仅供参考
上海宣瑞教育
NyaNeko
YOU ARE NOT ALONE
by Frida Amundsen
When the weight of the world
is on my mind and on my shoulder
And I can’t seem to find the peace I need.
When the burned and battered ground
beneath my feet is getting colder
That’s when you call me close to you.
Whenever darkness falls
And I feel like I am drowning
When every breath of air is hard to draw
When my heart feels like a stone
And I’m struggling on my own
I turn around and find my strenght in you
You’re alone
You are one in a million.
Everyday in the world on your own
When the battlefield is roaring with silence
Just remember
When you face the unknown
You’re not alone
Your light of love surrounded me
Even in my darkest hour
Your strength was like a tower tall and true
The sacriface you made
The price you paid to see me through
I owe the better part of me to you.
We’re alone
We are one in a million.
Fighting battles everyday on your own
When the battlefield is roaring with silence
but all that you hear is silence
Just remember
When you face the unknown
You’re not alone

你并不孤单
由弗里达阿蒙森
当世界的重量
是在我心中,在我的肩膀上
我似乎无法找到和平我需要。
当燃烧和破旧的地面
在我的脚下越来越冷
这是当你叫我靠近你。
每当夜幕降临
和我感觉我溺水
当每一次呼吸的空气是很难区分的
当我的心感觉就像一块石头
和我在我自己的
我转身发现我的力量在你
你独自一人
你是一百万分之一。
每天都在自己的世界
当战场是咆哮以沉默
只要记住
当你面对未知
你不是一个人
你的爱之光包围我
即使在我最黑暗的时刻
你的力量就像一塔高和真实
你的sacriface
你支付的价格看我通过
我欠更好的部分我给你。
我们独处的
我们是一百万分之一。
争的日常在您自己的
当战场是咆哮以沉默
但所有你听到的是沉默
只要记住
当你面对未知
你不是一个人

呵呵。。。翻译的有点乱。。。
等爱的花生
当世界的重担在我心中,在我的肩膀上我似乎无法找到平安,我需要。当燃烧和破旧的地面下面我的脚越来越冷那是当你叫我离你很近。当黑暗降临我觉得像是淹死的当每一次呼吸的空气很难画当我的心就像一块石头我挣扎在自己的我转身,在你找到我的力量你独自一人你是一百万中的一个。在这个世界上每天都在你自己的当战场上的喧哗与沉默只记得当你面对未知的时候你不是孤单的你的爱包围着我即使在我最黑暗的时刻你的力量就像一塔高,真的你做的牺牲你付出的代价看透我我欠我更好的部分给你。我们是孤独的我们是一个在一百万。每天在你的战斗当战场上的喧哗与沉默但所有你听到的是沉默只记得当你面对未知的时候你不是孤单的