求翻译这段英文谢谢

Ineverfeltnothingintheworldlikethisbefore,NowI'mmissingyouandI'mwishingyouwouldcomehe... I never felt nothing in the world like this before,Now I'm missing you and I'm wishing you would come here through my doorWhy did you have to go?You could have let me know, So now I'm not alone.Hey, you could have stayedBut you wouldnt give me a chance.With you not around, it's a little bit more than I can stand.And all my tears they keep rushing in my heart.Why did you go away?So why does your pride make you run and hide?Are you that afraid of me?But you know it's a lie what I keep inside.Is that not how you want it to be.You got me feeling crazy. How can you walk away? Everything stays the same, I just can't do it, baby.What will it take to make you come back?Hey, I told you what it is and it just ain't like that.Why can't you look at me?You're still in love with me.Don't leave me crying.Baby, I will wait for you,Cause I don't know what else I can do.Don't tell me I ran out of time.If it takes the rest of my life,Baby, I will wait for you.If you think I'm fine, it just ain't true.I really need you in my life,No matter what I have to do, I'll wait for you.I'll be waiting.♥³♣ 展开
AustinCMN
我在世界上从来没有过现在这种感觉。 现在我在想你,正在希望你可以过来, 走进我的们。 你为什么需要离开? 你可以事先让我知道的。 那样我现在就不会一个人了。 嘿, 你可以留下来的, 但你不愿意给我一个机会。 没有你在我身边, 这不是我能够承受的。 我的眼泪, 它们在我的心里汹涌。 为什么你要走? 你的虚荣为什么让你到处跑到处躲藏?你有这么害怕我吗?但你知道藏在我里面的是一个谎言。 这不是你想要的吗? 你曾让我感到疯狂。 你怎么能就这么走了? 一切都保持原样, 我做不到, 宝贝。 需要怎样才能让你回来? 嘿, 我给你说过是怎么样的, 而它不是那样的。 你怎么不能看着我? 你还爱着我。 不要让我在这里哭。 宝贝, 我会等你。 因为我不知道我还能做什么。 不要告诉我我没时间了。 如果这会用掉我的余生, 宝贝, 我会等你。 如果你觉得我没事, 那不是真的。 我真的需要你在我的生活里。 不管我需要怎么做, 我都会等你, 我会等你。

(有些句子看似没有逻辑, 但是绝对不是翻译问题, 只是因为我们不是收信人, 有可能有些需要结合经历才能理解的)
百度网友a0b9e6e
我从来没有觉得世上喜欢这个之前,现在我想念你,我希望你能来这里通过我的doorWhy你有去吗?你可以让我知道,所以现在我不孤独。嘿,你可以stayedBut你不会给我一个机会。与你不在,这有点超过我能站。和我所有的眼泪在我的心里他们继续冲。为什么你要离开?为何自尊使你跑掉、躲藏?那你是害怕我吗?但你知道这是一个谎言我保持内部。是,不是你想要的。你让我感到疯狂。你怎么能离开?一切保持不变,我真的做不到,宝贝。怎样才能让你回来?嘿,我告诉你它是什么,它就不是这样。为什么你不能看我吗?你还爱着我。不要让我哭泣。宝贝,我将等待你,因为我不知道我还能做些什么。不要告诉我我跑出来的时候。如果需要我剩下的生活,宝贝,我将等待你。如果你认为我很好,只是不再真实。我真的需要你在我的生命中,无论什么我要做的,我将等待你。我将等待。
百度网友fe59704
卧槽,也太长了吧!!!!

翻个意思给你,这段文字的精华就ok了:
我从未感到如此空虚。现在,我思念着你,我盼望着你能踏过这扇门,来到这里。(隐喻也可能使走进我心里)。你为什么要走?

翻到这里,我只想问你这段字到底是啥?!牛头不对马嘴的,谁写的??!!!语法不通咋翻啊!!