跪求英语翻译

Ithaslongbeenbelievedthatourdreamshelpuslearnaboutourdeepestthoughts.Nowexpertssaytha... It has long been believed that our dreams help us learn about our deepest thoughts. Now experts say that our behavior while we sleep can also show our hidden personalities that are out of keeping with our waking selves.
A new study has uncovered how people often behave in ways that are out of character while sleeping-including being selfish. People who in the daytime are willing to help others are considered"selfish" if at nighttime they have a snoring or sleepwalking problem and fail to seek treatment, or if they are men who just turn over when they hear the baby crying.
The research may help explain the psychology behind one of the great mysteries of bedtime: why partners who snore always seem to be the first to fall asleep.
A report says the character when ther're awake is very different to when they are snoozing. Research by Dr. Simon Williams if the University of Warwick separates sleepers into eight groups.
" Anarchic"sleepers fail to obey convention regarding the proper time and place for sleep." Nappers",meanwhile, are no longer considered the lazy ones they once were. The nap is now becoming an acceptable part of fhe working day . Some companies are building special"nap rooms"for workers. Sleep"feigners" tend to be women, although there are also men who pretend to be asleep." Deviants"are people who do not sleep at night.
Humans spend a third of their life asleep-in an average lifetime equal to 25years. All sorts of strange and wonderful things can happen while we sleep. It gave examples of dieters caught on camera making trips to the kitchen in the night to eat.
常青藤池
长期以来人们一直以为,我们的梦想帮助我们了解我们的最深刻的思想。现在专家说,我们的行为在我们的睡眠也可以展示我们的隐藏的个性是不相合清醒的自我。一项新的研究发现人们如何行为,常常是性格虽然睡觉包括自私。在白天的人都愿意帮助别人被认为是“自私的”如果在夜间他们有打鼾或梦游的问题和不寻求治疗,或者如果他们是男人就翻当他们听到婴儿的啼哭声。这项研究可能有助于解释背后的心理学的一大谜团睡前:为什么伙伴谁打鼾似乎总是第一个睡着了。一个报告说,当其他角色是清醒是截然不同的,当他们正在睡觉。西蒙·威廉斯博士的研究,如果华威大学分开睡成八组。“无法无天”睡眠者不能遵守公约关于适当的时间和地点睡觉。“小睡”,与此同时,不再被认为是懒惰的人,他们曾经是。午睡是现在成为一个可以接受的一部分工作日fhe。一些公司正在建造特殊的“休息室”工人。睡眠”feigners”往往是女性,但也有男人假装睡着了。“变态”的人是那些夜里不睡觉。人类花费三分之一的生命熟睡在平均寿命等于25年。各种奇怪的和奇妙的事情会发生在我们的睡眠。它给减肥者的例子被相机游玩到厨房在晚上吃。
追问
怎么读不通= =,百度翻译什么的我已经试过了,读不通,能给个流畅的吗?
追答
你自己把句子顺下来就可以了,大概意思对就可以了
百度网友ba3b57b
长期以来人们一直以为,我们的梦想帮助我们了解我们的最深刻的思想。现在专家说,我们的行为在我们的睡眠也可以展示我们的隐藏的个性是不符合我们清醒的自我。
一项新的研究发现,人的行为常常在睡觉时被发现,包括自私的性格。在白天的人都愿意帮助别人被认为是“自私的”,如果在夜间他们有打鼾或梦游的问题也不寻求治疗,或者如果他们是男人就翻身当他们听到婴儿的啼哭声。
这项研究可能有助于解释心理学睡前的背后的一大谜团:为什么打鼾的伙伴似乎总是第一个睡着了。
一个报告说,当他们清醒的时候跟睡觉的时候是非常不同的。西蒙·威廉斯博士的研究,如果华威大学的人分开睡 成八组。
“不规矩的”睡眠者不能遵守公约即适当的时间和地点睡觉。“小睡”,与此同时,不再被认为是懒惰的人,(他们曾经是)。午睡是现在在工作日成为一个可以接受的一部分。一些公司正在为员工建造特殊的“休息室”。睡眠”假装”往往是女性,但也有男人假装睡着了。“变态”的人是那些夜里不睡觉。
人类花费三分之一的生命熟睡时间平均寿命等于25年。各种奇怪的和奇妙的事情会发生在我们的睡眠的时候。它给出了实例,摄像机捕捉到节食者夜间在厨房里吃东西。
向日葵的种子Ah
它长期以来一直认为,我们的梦想,帮助我们了解我们内心深处的想法。现在专家们说,我们的行为在我们睡觉的时候也可以显示隐藏的个性,是不符合我们清醒的自我。一项新的研究发现了人们的行为方式,是睡觉的时候,包括自私的性格。人在白天是愿意帮助别人被认为是“自私”如果在夜间有打鼾或梦游的问题,不去寻求治疗,或如果他们是男人谁只翻当他们听到婴儿的哭声。这一研究可能有助于解释心理学的一大谜团背后:睡前为什么合伙人鼾声似乎总是最先睡着。报告说,当他们醒着的性格很不同,当他们打盹。如果华威大学将轨枕分成八组的西蒙威廉姆斯博士的研究。“无政府主义”者不遵守公约关于睡眠的适当的时间和地点。“动”,同时,不再被认为是他们曾经是懒散的人。午睡成为其工作日可接受的一部分。一些公司为工人建立特殊的“休息室”。睡眠的“老外”往往是女性,虽然也有人假装睡着了。“离经叛道”的人晚上不睡觉。人类花费三分之一的生活等于25年的平均寿命睡着了。各种奇怪的和美好的事情会发生在我们睡觉的时候。它给出了实例节食者的摄像机捕捉到旅行在厨房里吃。