连词成句,并将句子翻译成中文。

1.is,she,a,reporter,TV(.)____________________________________________________________... 1.is,she,a,reporter,TV (.)
_________________________________

2.your,does,what,father,do (?)
_________________________________

3.am,l,to,going,an,be,artist (.)
_________________________________

4.does,she,go,how,to,Hong Kong (?)
_________________________________
帐号已注销
1. She is a TV reporter. 她是一位电视台记者。
2. What does your father do? 你爸爸是做什么工作的?
3. I am going to be an artist. 我要成为一名艺术家。
4. How does she go to Hong Kong? 她怎么去香港的?

【英语牛人团】倾情奉献,可追问,满意请记得采纳哦,谢谢啦!
黑兔灬
1. She is a TV reporter.她是一位电视台记者。
2.What does your father do.? 你的爸爸做什么工作?
3. I am going to be an Artist. 我要成为艺术家。
4.How does she go to Hong Kong? 她是什么去香港的?

参考资料: 自己的脑袋=-=

23...0@qq.com
She is a TV reporter. 她是一个电视记者。 What does your father do? 你爸爸是做什么的? I am going to be an artist. 我是一个画家。 How does she go to Hong Kong? 她是怎样去香港的?(意思是说她是采用什么交通工具去香港的)