我深深地感谢你对我的帮助 英语怎么说

hardingsky
我深深地感谢你对我的帮助。
Your help is much appreciated.
I am truly thankful for your help.
I am deeply grateful for your help.

您好,以上翻译均可表达原文意思,不明白可继续提问。
若回答对您有所帮助,请点击本页面中的“选为满意回答”按钮。
追问
I am truly appreciate your helping me to solved this problem.(我非常的感谢你帮助我解决这个问题)   是这样翻译的吗 麻烦帮忙纠正一下 谢谢
追答
I truly appreciate your helping me to solve this problem.
appreciate 的动作是人发出的,不用被动。
不定式to 后面接动词原形 solve
也可以省略to.
help sb do sth
help sb to do sth
help sb with sth
都是可以的
想好冇冒想好
你好,翻译是:
I am greatly grateful for your help to me.
或者是:Thanks for your help to me.
希望对您有用,祝您学习进步,天天开心
望采纳谢谢
安娜卡列斯基
I am deeply grateful to your assistance!
镁茦
I am very thank for your help.
百度网友6bb5b63
I deeply thank you for your help.