xp系统蓝屏怎么办

Aproblemhasbeendetectedandwindowshasbeenshutdowntopreventdamagetoyourcomputer.Ifthisi... A problem has beendetected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.
If this is the
first time you have seen this stop error screen ,restart your computer. If this
screen appears again follow these steps:
Check to be sure
you have adequate disk space. If a driver is identified in the stop massage ,
disable the driver or check with the manufacturer for driver updates. Try
changing video adapters.
Check with your
hardware vendor for any Bios updates . Disable Bios ,memory options such as
caching or shadowing .If you need to use safe mode to remove or disable
components, restart your computer, press F8 to select advanced startup options
and then select safe mode.
Technicalinformation:
***Stop :O*0000007E(O*C0000005,O*805BC49E,O*B9D0F878,O*B9D0F574)
云梦倩欣
知道合伙人软件行家
武汉科技大学计算机专业

蓝屏代码:0x0000007E SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED
蓝屏原因:系统进程产生错误, 但Windows错误处理器无法捕获。 其产生原因很多, 包括:硬件兼容性、有问题的驱动程序、系统服务或者是某些软件。
解决方法:1、如果新近加装或更新了新硬件,要求拆除
2、如果新近安装了应用软件,建议卸载
3、重新安装操作系统,并安装正确的各设备驱动程序

解决方案:1、如果安装硬件后产生,请移除;如果新安装驱动或软件后产生,请禁用或卸载。
2、如果在蓝屏信息中出现了驱动程序的名字, 请在安全模式禁用或删除驱动程序。
3、如果错误信息中明确指出Win32K.sys,很有可能是第三方远程控制软件造成的, 需要将该软件的服务关闭.
4、如果上述操作无效,建议进行修复安装或是重新安装系统。
5、硬件检测,重点检测内存
-----------------------------------------
蓝屏错误代码:0x0000007E:SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED

◆错误分析:系统进程产生错误, 但Windows错误处理器无法捕获. 其产生原因很多, 包括:硬件兼容性、有问题的驱动程序或系统服务、 或者是某些软件.
◇方案:请使用"事件查看器"来获取更多的信息,希望能从中发现错误的根源或其他线索.
这是并不是解决问题的方案,只是提供一个方向,因为硬件方面的问题太多了,比如内存有问题,可能会报显卡、主板或其他硬件或驱动程序错误
追问
事件查看器在哪个位置啊?
追答
你去下载BlueScreenView软件看吧,你连事件查看器在哪都不知道,就算你找到了也看不明白。

事件查看器位置:
桌面,我的电脑,右键,管理,打开计算机管理,左边就有事件查看器,里面记录了系统所有日志消息,包括蓝屏错误日志。
重启---------可能你关了某些东西