英语求翻译啊!!!帮帮忙各位英语高手

MrLuk:NowtellmesomethingaboutyourselfandwhyyouappliedforthisjobDavid:Ileftschoolthree... Mr Luk: Now tell me something about yourself and why you applied for this job
David: I left school three months ago.My results were fairly good but I have to support my family now. My father has recently stopped working because he is too old
My parents need the money to educate my younger brother and sister
Mr Luk: I see,Have you had any experience already?
David: I worked in a radio factory for two months
Mr Luk: That’s a very short time,isn’t si?
David: Oh,yes, The factory wanted extra people for their busy season
Mr.Luk: I understand, Why do you want to doo this job?
David: Will I be trained here?
Mr.Luk: Partly, If you pass our tests, you will be able to go to technical school classes twice a week, The texts are held after you have been here for two months.Then we can check if you are suitable for the job.
David: That’s fine, I’ll make sure that I pass.
Mr Luk: All right, I’ll give you a chance, .My sectetary will hell you whom to see when you start. You can start work on the first of next month. Is that all right?
David:Tes,and thank you very much indeed.
伊丫特
楼上说的不一定对,我是自己翻的,希望能帮到你
M:请你做个自我介绍,谈谈你为什么应聘这份工作
D:我三个月前离开学校,在校时成绩很好,但现在得养家,所以来找工作。我爸爸年纪大了,不能工作了。家里又需要钱支付弟弟妹妹的学费。
M:哦,我知道了。你有工作经验吗?
D:我曾今在一家收音机工厂工作过两个月。
M:工作的时间并不长呀!
D:是的,那时是旺季,工厂急需人手。
M:了解,那你为什么想做这份工作呢?
D:会有培训吗?
M:可能会有。如果你通过我们的考核,你就可以参加每周两次的技术课程。考核是在你工作两个月后进行,之后我们会看你是否能胜任这份工作。
D:那太好了,我相信自己一定能通过的。
M:很好,我会给你一次机会,你开始上班的时候我的秘书会通知你去见谁。你可以下个月1 号来上班,你觉得怎样?
D:没问题,非常谢谢您。
RenDy0115
如下
Mr Luk: Now tell me something about yourself and why you applied for this job
请介绍下自己并且说明你为什么要申请这份工作.
David: I left school three months ago.My results were fairly good but I have to support my family now. My father has recently stopped working because he is too old
My parents need the money to educate my younger brother and sister
3个月前我退学了.我学习相当好, 但是我得支撑我的家庭. 因为我父亲年纪太大了,最近他退休了. 我弟弟和妹妹读书都需要钱.
Mr Luk: I see,Have you had any experience already?
我明白. 那你有工作经验吗?
David: I worked in a radio factory for two months
我在一家无线电厂做了两个月.
Mr Luk: That’s a very short time,isn’t si?
那( 工作时间)太短了, 是吧.
David: Oh,yes, The factory wanted extra people for their busy season
是的. 那时候是旺季,所以工厂才招人.
Mr.Luk: I understand, Why do you want to doo this job?
明白, 那你为什么想做这份工作?
David: Will I be trained here?
这有培训吗?
Mr.Luk: Partly, If you pass our tests, you will be able to go to technical school classes twice a week, The texts are held after you have been here for two months.Then we can check if you are suitable for the job.
可以这么说, 如果你通过我们的测试, 那么你就能每星期两次去上技术学校的课程. 在你工作两个月后, 测试将开始. 到时我们就能知道你是否适合这份工作.
David: That’s fine, I’ll make sure that I pass.
太好了. 我会努力通过的.
Mr Luk: All right, I’ll give you a chance, .My sectetary will hell you whom to see when you start. You can start work on the first of next month. Is that all right?
好吧. 我会给你一次机会, 我的助理会告知你哪些是你工作的同事. 下个月第一(天,或者星期, 打漏了吧?) 你就来上班吧. 没问题吧?
David:Tes,and thank you very much indeed.
嗯, 非常感谢你.

若有疑问及时追问,如满意请点击下面的“选为满意答案”按钮,谢谢!O(∩_∩)O
dengtianjun
L:现在,告诉我一些关于你的事和你为什么申请这个工作
D:我三个月前离开学校了,成绩相当好但是我现在要帮助家里。我父亲因为年老最近停止工作,父母需要钱来供弟弟、妹妹读书
L:我明白了,你有什么经验吗?
D:我在无线电厂工作了两个月
L:时间很短,不是吗?
D:噢,是的,工厂在繁忙季节需要额外的人手。
L:明白,那你为什么想做这份工作呢?
D:我会在这儿受到培训吗?
L:部分的,如果您通过我们的考试,你一周有两次机会去技术学校学习,课程将持续两个月。然后我们会验证你是否适合这项工作。
D:好,我肯定会通过
L:好吧,我就给你一个机会。我的秘书会告诉你什么时候开始工作,你下个月初就可以来上班了,可以吗?
D:好,太感谢你了。
kikihi
Luk先生:现在请自我介绍一下顺便你能为这份工作做点什麼?
David:3个月前我离开学校。我的学习成绩很不错,但是没办法,我得养家,我爸爸最近因为年纪太老了所以不上班了。 我的父母需要钱来支持弟弟妹妹的教育。
Luk先生:了解了,那你有工作经验吗?
David:我在一个收音机厂工作2个月
Mr Luk:这个看起来很短的时间嘛,不是吗?
David:哦,是的。那个厂是因为旺季才多要人的。
Mr Luk:我能理解,你为什麼想要做这份工作呢?
David:这里工作,我能被培训吗?
Mr Luk:一定程度上可以,如果你通过我们的测试,你将可以以星期去2次技术学校。你在这里工作2个月後,将会有场测试。然後我们就能确认你是否适合这份工作。
David:蛮好的。我确定我将会通过。
Mr Luk:好的,我给你个机会,我的秘书(你写错了,应该是:secretary)将会告诉(应该是tell而不是hell吧?)你当你开始工作时候需要找谁。下个月1号开始工作,可以吗?
David:可以,真的非常感谢你。
百度网友c984b52
此回答作废.....