在读证明英文翻译

学生xx,性别x,xx年xx月xx日出生。经四川省专升本统一考试,于xx年xx月进入xx大学,现属我校会计专业xx班学生,学号xx,身份证号xx,为在籍在校2009级学生... 学生xx,性别x,xx年xx月xx日出生。经四川省专升本统一考试,于xx年xx月进入xx大学,现属我校会计专业xx班学生,学号xx,身份证号xx,为在籍在校2009级学生。
特此证明。
翻译软件复制粘贴的勿扰。
Changeshand
Testimony/(在读)证明

We hereby testify that xxx, male, born on Jan 8th,1888, entering xxx University on June 8th,2008 after passing Sichuan Provincial Associate-Graduate to Undergraduate Examination, is one of our students listed in Class 3 of Accounting Major, and a current student registered as a Grade 2009,with Student ID of 8888 and residential ID No. of 99999. All information given herein is true and correct.

备注:
1.请按需要将具体数字改过来。
2.如果是女的,请将male改为female

相信我这是地道而正式的英语了!希望加分!
Godfrey777
This is to certify that xxx姓名, Male男(或Female女), Born on day-minth-year(日月年数字), ID No.xxx身份证号, is a student studying on Accounting in Class xx in Grade 2009 of the xx 大学名称University with the Registration No.xx学号.

xxx校长姓名及签名
President of xx University公章
金牛座7107
Student XX, sex, x, XX year XX month XX day of birth. The Sichuan Province top-up examination, in XX year XX month entered XX University, now part of our accounting professional XX class, student number XX, identity card number, XX, for membership in the college students of grade 2009. I hereby certify that.
canhunxiuluo
这个证明是不允许自己翻译为英文件的,你要去涉外公证处做才可以。
追问
我们这边要求在学校盖章后拿给公证处审核,感觉你还挺在行的,你可以帮我做下翻译吗?
追答
不会吧?正规的程序应该是中文证明原件由学校盖章后,拿去涉外公证处,然后公证处出具中英文的公证书。

你找的公证处是可以开具涉外公证的么?如果是的话,怎么可能让你自己弄英文版的再去盖章啊
真雨薰哲
性别用Gender比较好!