对不起英文怎么写?

淡若晨风abc
对不起的英文
sorry
love那样年华

对不起英文:sorry
胖爷侃大山

词典释义

I'm sorry

对不起;抱歉;我很抱歉

sorry

adj.很抱歉;遗憾;难过;后悔;惋惜;同情;歉疚;惭愧;过意不去;不忍;悲惨的

I beg your pardon

请你原谅;我请求你的原谅(宽恕);请再说一遍

Excuse me

打扰一下;对不起;请原谅

举例:

1.呃,对不起。不过,人无完人嘛。

Well I'm sorry ─ but nobody's perfect.

2.“对不起。”他局促不安地说。

'I'm sorry,' he said awkwardly.

3.星期五的票?对不起,一张也没有了。

Tickets for Friday? Sorry we've got none left.

4.对不起,我好像忘了在哪里接下去了。

Excuse me, I seem to have lost my place.

5.对不起——我想不起你的名字了。

I'm sorry ─ I can't remember your name.

6.对不起,我没听清楚你的话。

Sorry, I didn't quite catch what you said