帮忙翻译成日语 谢谢

中国和日本是一衣带水的邻邦两国在经济发展中有着相似之处但也都有各自的特点索尼作为日本企业的典型代表和中国企业到底有何不同特选此题进行研究中国经济目前正处于高速发展期然而在... 中国和日本是一衣带水的邻邦 两国在经济发展中有着相似之处 但也都有各自的特点 索尼作为日本企业的典型代表 和中国企业到底有何不同 特选此题进行研究
中国经济目前正处于高速发展期 然而在发展的过程中却缺少国际化的大企业 缺乏自主品牌 创新能力差 通过和索尼公司进行比较 从中汲取发达国家的企业的优点 使中国企业能走向世界
中国企业的山寨很强大 然而缺少自主研发能力 国际化的大企业就应像索尼这样 注重创新能力 品牌意识强 依靠自主研发 然后走向世界
先对索尼公司的历史背景及创始人进行了解 然后对比中国企业和索尼公司在创新能力 企业文化 自主研发上的异同 最后得出对中国企业的启示
索尼 创新 自主研发 中兴 企业文化
要解体成分子的人
中国和日本是一衣带水的邻邦 两国在经济发展中有着相似之处 但也都有各自的特点 索尼作为日本企业的典型代表 和中国企业到底有何不同 特选此题进行研究
中国经济目前正处于高速发展期 然而在发展的过程中却缺少国际化的大企业 缺乏自主品牌 创新能力差 通过和索尼公司进行比较 从中汲取发达国家的企业的优点 使中国企业能走向世界
中国企业的山寨很强大 然而缺少自主研发能力 国际化的大企业就应像索尼这样 注重创新能力 品牌意识强 依靠自主研发 然后走向世界
先对索尼公司的历史背景及创始人进行了解 然后对比中国企业和索尼公司在创新能力 企业文化 自主研发上的异同 最后得出对中国企业的启示

日本と中国は一衣帯水の隣国で両国の経済発展に似ているところもそれぞれの特徴がソニーの日本企业と中国企业の代表的な何が违う特选この问题の研究を行う
中国の経済は现在高速発展期しかし発展の过程の中が不足して国际的な大企业が自主ブランド革新能力差やソニーの比较を通じて中から取り入れ先进国の企业の长所を中国企业が世界に向かう
中国企业のパクリを强い自主开発能力が不足して国际的な大企业はようにソニーとイノベーションを重视する能力に頼るブランド意识の强い自主开発そして世界へ
先はソニーの歴史的背景や创始者を知ってそして対比中国企业やソニーが革新能力の企业文化の异同を自主开発に最後に中国企业の启示を出す
ソニーの革新の自主开発中兴企业文化
小清新旧时光
日本と中国は一衣帯水の隣国で両国の経済発展に似ているところもそれぞれの特徴がソニーの日本企业と中国企业の代表的な何が违う特选この问题の研究を行う
中国の経済は现在高速発展期しかし発展の过程の中が不足して国际的な大企业が自主ブランド革新能力差やソニーの比较を通じて中から取り入れ先进国の企业の长所を中国企业が世界に向かう
中国企业のパクリを强い自主开発能力が不足して国际的な大企业はようにソニーとイノベーションを重视する能力に頼るブランド意识の强い自主开発そして世界へ
先はソニーの歴史的背景や创始者を知ってそして対比中国企业やソニーが革新能力の企业文化の异同を自主开発に最後に中国企业の启示を出す
ソニーの革新の自主开発中兴企业文化
a1287532263
中国和日本是一衣带水的邻邦 两国在经济发展中有着相似之处 但也都有各自的特点 索尼作为日本企业的典型代表 和中国企业到底有何不同 特选此题进行研究
China and Japan is a narrow strip of water of the neighboring countries in economic development have similarities but also have their own characteristics Sony as a typical representative of Japanese enterprises and Chinese enterprises are different selected this topic research
中国经济目前正处于高速发展期 然而在发展的过程中却缺少国际化的大企业 缺乏自主品牌 创新能力差 通过和索尼公司进行比较 从中汲取发达国家的企业的优点 使中国企业能走向世界
China's economy is currently in the lack of high-speed development period but in the course of development is the lack of international big enterprise independent brand innovation ability is poor compared to learn from the advantages of enterprises in developed countries to Chinese enterprises to the world through and Sony Corp
中国企业的山寨很强大 然而缺少自主研发能力 国际化的大企业就应像索尼这样 注重创新能力 品牌意识强 依靠自主研发 然后走向世界
Chinese enterprises are very strong but copycat lack of independent research and development ability of the internationalization of large enterprises should be like Sony such emphasis on innovation ability strong brand awareness to rely on independent R & D and then to the world
先对索尼公司的历史背景及创始人进行了解 然后对比中国企业和索尼公司在创新能力 企业文化 自主研发上的异同 最后得出对中国企业的启示
The first historical background and founder of Sony Corp to understand and contrast between Chinese enterprises and Sony Corp in the innovation ability of the enterprise culture of independent research and development on the similarities and differences of the enlightenment for Chinese Enterprises
索尼 创新 自主研发 中兴 企业文化
Sony independent innovation R & D ZTE Corporation Culture

连接 http://fanyi.baidu.com/#loogtext

望采纳~~~~~~~~~~~~~~
2603990049女5
とはのでのにているところもそれぞれのがソニーのとのながうこののをう
のはしかしののがしてながブランドやソニーのをじてからりれののをがに向かう
のパクリいがしてなはようにソニーとイノベーションをするにるブランドのいそしてへ
はソニーのやをってそしてやソニーがののをににのをす
ソニーのの 是全部意思 望采纳 谢谢