非诚勿扰!英语翻译的几个问题

1Ifeltthatifthedayarrivedwheniwasunabletoliftonefootuponestepandthendragtheotherpainf... 1 I felt that if the day arrived when i was unable to lift one foot up one step and then drag the other painfully after it ——repeatiing the process 14 times until ,utterly spent,would be through ——i could then admit defeat and lie down and die.
2 carry my cross
10分奉上,谢谢
细细风来细细香
1、I felt that if the day arrived when i was unable to lift one foot up one step and then drag the other painfully after it ——repeatiing the process 14 times until ,utterly spent,would be through ——i could then admit defeat and lie down and die.
我觉得有一天我无法在抬起一只脚迈上一个台阶,再痛苦的拖起另一只脚———将这个过程重复十四遍,直到筋疲力竭爬上去——到那时我就会服输并躺下死去。

2、carry my cross
背着我的十字架
妖灵零妖
1.我觉得,如果当这一天到来,我的一只脚无法抬起迈上一个台阶,甚至另一只脚痛苦地拖拽着 - 直到重复这样的脚步14遍,完全精疲力竭,我会想明白 - 我应该承认失败,然后躺在地上,等待着死亡.2帮我把我的十字架带上
吃醋的飞鱼
1.我觉得如果一天到达,我无法举起一只脚上一步然后拖动其他痛苦的过程,重复14次,直到完全花光,我才可以承认失败,躺下死掉
2.带上我的十字架
倾城一笑_i
我觉得有一天我无法迈上一个台阶,再痛苦地拖起另一只脚—将这个过程重复40遍,直到筋疲力尽地爬上去—到那时我就会服输,并且躺下死去。