向高手们问一道初中英语阅读题,越快越好!

Scientistshavealwayswantedtoknowmoreabouttheotherworldsinspace.theyhavelookedatthemth... Scientists have always wanted to know more about the other worlds in space.they have looked at them through telescopes and in this way they have found out a great deal.they want to learn more about the moon because it is near us .the stars are very far away,so people can`t get to them yet.however,people have already been on the moo.weknow a lot about it.
when we look at the moon,it looks almost as large as the sun.that is because it is much nearer.the sun is really much large.

……(中间主要讲月球的情况,就不打了)……
The first trip to the moon was not only exciting but also very important.now human beings have walked on a place different from the earth.it is a beginning.it is the first step to all the other planets and stars.
问题:The best title of the passage is_____.
A the outside world B fly to the moon C different planets D which is larger
我认为答案是A,我的老师却说是C,我才在这里打出来让大家看一下这道题。希望大家可以告诉我到底选什么,还有原因,万分感谢!如果需要中间省略的内容我再打。
johney_shuo
这个是一篇说外太空的阅读,相信你能读懂,你看最后一段,说的是,对月亮的认识,只是对外太空别的星球的一个开始,这是第一步,是这样的吧,
你先看A选项,外面的世界,C选项,不同的星球,很显然这篇文章的侧重点是星球,是外太空的这些行星。外面的世界,不能点明重点,外面的世界,指的是在地球上,还是在地球外,但是C选项就能简单明了的告诉大家,这是一篇关于宇宙的文章
sunskite
这个题,实际上是考阅读,看你能不能理解全文。
四个选项中,D肯定不合适,太具体
C也不合适,因为全文基本是在讲月球,月球是卫星satellite,不是行星planet
A和B都是这四个选项中比较靠谱的,不过文章没有花大部分篇幅在“如何飞向月球”,所以A比B好。
其实,就像楼下说的,只有楼主能够把全文理解清楚,至于答案那个正确,对于这道题来说,其实并不是那么重要。所以不必太纠缠。
yang2012yynice
C是正确答案,因为A,外面的世界的范围很广,不仅包括太空,也包括精神世界啊,人类世界啊等等,但本篇主要是说通过讲述探究月球,来延伸到要探究整个宇宙 中的其他星球,其他世界。就目前人类的 思维定式来说,这个C还是比较准确的。觉得我说的入情入理,就请选我为最佳答案,谢谢。希望能解除你的疑惑。
小幽英语分享

B fly to the moon因为作者重点说了去月球的情况。而没说宇宙的有关情况。更没说不同星球的事。
Tingxxss
我认为吧
还是老师说的C比较贴切
不难发现:
总体来看,文中出现的 moon 很多次
而moon 是 planets之一。

而你选的A 范围更广,the outside world 不仅仅包括 moon 等等的planets 还有 什么 陨石 什么银河系什么的~~

知道我说什么吗?
来自:求助得到的回答