论文摘要求翻译,请不要用翻译工具,谢谢。

移动电子商务作为一种移动互联的贸易方式拥有更为广泛的用户基础,势必将成为全球具有战略意义的贸易手段和信息交换的有效方式。将成为全球具有战略意义的贸易手段和信息交换的有效方... 移动电子商务作为一种移动互联的贸易方式拥有更为广泛的用户基础,势必将成为全球具有战略意义的贸易手段和信息交换的有效方式。将成为全球具有战略意义的贸易手段和信息交换的有效方式。移动网络的开放性和移动终端的移动性给移动商务的发展和工作效率的提高带来了诸多优势的同时,无线网络的开放性和网络体系结构的不安全性,使得移动电子商务比电子商务存在更多的不安全因素。如网络中信息窃取、信息篡改、认证身份假冒等。文章主要探讨和分析了当前移动电子商务安全存在的威胁问题并提出相应的解决策略。
问题有一句话重复了,各位高手请帮忙翻译下面这段。谢谢了。
移动电子商务作为一种移动互联的贸易方式拥有更为广泛的用户基础,势必将成为全球具有战略意义的贸易手段和信息交换的有效方式。移动网络的开放性和移动终端的移动性给移动商务的发展和工作效率的提高带来了诸多优势的同时,无线网络的开放性和网络体系结构的不安全性,使得移动电子商务比电子商务存在更多的不安全因素。如网络中信息窃取、信息篡改、认证身份假冒等。文章主要探讨和分析了当前移动电子商务安全存在的威胁问题并提出相应的解决策略。
善良的胡思乱想
Mobile e-commerce as a mobile Internet trade way has a broad customer base, it will become the effective way to trade means and information exchange of global strategic significance. Will become the effective way to trade means and information exchange of global strategic significance. To improve the openness of mobile network and mobile terminal mobility to the development of mobile commerce and the work efficiency has brought many advantages, unsafe sexual openness and network architecture of wireless networks, mobile e-commerce e-commerce than more unsafe factors. Such as network information theft, tampering, counterfeiting, identity authentication information. This article mainly discusses and analyses the problems existing in the current threat of mobile e-commerce security and put forward the corresponding settlement tactics. 纯手打
追问
突然发现问题有一句重复了。- -!
追答
不可能
上海宣瑞教育