翻译,急!!!!!!!好的加50分

Afteryearsoffightingagainstevildemons,RupertGrintwilltakeonhisfirstroleonthesmallscre... A fter years of fighting against evil demons,Rupert Grint willtake on his first role on the small screen.
  Rupert is best known for his role as Ron Weasley in the Harry Potter series.Now,the English actor is going to play the lead character in an American comedy TV show,Super Clyde.
  In the show,Rupert will play the role of Clyde,a comic book fan.He is shy and afraid of going out,but dreams of being like his comic book superheroes!
  When he gets a$100,000-a-month inheritance from his long-dead uncle,Clyde decides that the cash will be his secret superpower and he will use it only for good and to reward good-hearted people.
  The show marks Rupert’s first role in a television series,but it’s not his first after Harry Potter.He will next appear in the World War II drama Into the White(《白色严冬》).
promariah
与邪恶斗争了若干年之后,Rupert Grint(鲁伯特·葛林)将首次在电视(小屏幕)上扮演角色。Rupert扮演的最让人熟悉的角色是哈里波特系列里的Ron Weasley(罗恩·韦斯莱)。现在,这位英国演员要在美国喜剧电视剧Super Clyde中扮演主要角色。
在该剧中,Rupert将扮演Clyde的角色,他是一个漫画狂人(漫画控),他很腼腆,害怕出门(宅),但是他梦想成为漫画英雄!
当他从早已去世的叔叔那里继承了每月10万美元时,Clyde决定他的现金将是他的秘密超级武器,他只会将钱用于正义并且用来报答好心的人。
这部电视剧标志了Rupert的第一个电视剧角色,但是这并不是他继哈利波特后的第一个角色。他下一部将出现在二战剧《白色严冬》中。

注:为了你的急急急 我一段一段打上去 一段一段提交的 望采纳
百度网友54a1471
经过多年的对抗邪恶的魔鬼,鲁伯特格林特将在小屏幕上他的第一个角色。鲁伯特是最出名的角色,罗恩韦斯莱在哈利·波特系列。现在,英国演员要在美国电视喜剧节目,游戏主角超级克莱德。在节目中,鲁伯特将扮演克莱德的角色,一个漫画迷。他是害羞和害怕出去,但梦想成为像他的连环画中的超级英雄!当他得到一个100000美元每月继承他的长死舅舅,克莱德决定,现金将他的秘密的超级大国,他会好好把握和奖励好的善良的人们。显示标志着鲁伯特在电视系列的第一个角色,但这不是他第一次在哈利·波特。他接下来会出现在第二次世界大战的戏剧为白色(《白色严冬》)。
学丶知识
经过多年的对抗邪恶的魔鬼,鲁伯特格林特将在小屏幕上他的第一个角色。鲁伯特是最出名的角色,罗恩韦斯莱在哈利·波特系列。现在,英国演员要在美国电视喜剧节目,游戏主角超级克莱德。在节目中,鲁伯特将扮演克莱德的角色,一个漫画迷。他是害羞和害怕出去,但梦想成为像他的连环画中的超级英雄!当他得到一个100000-a-month美元继承他的长死舅舅,克莱德决定,现金将他的秘密的超级大国,他会好好把握和奖励好的善良的人们。显示标志着鲁伯特在电视系列的第一个角色,但这不是他第一次在哈利·波特。他接下来会出现在第二次世界大战的戏剧为白色。
——the1900团队为您解答