请大神帮忙翻译一下谢谢

Iftheexternalpowersupplyhasanearthgroundedneutral.Theremustnotbeanopenorfloatinggroun... If the external power supply has an earth grounded neutral . There must not be an open or floating ground in the neutral circuit wiring of the supply or the airplane .if an open or floating ground is present the airplane can be put at an electrical potential above earth ground .this electrical potential can cause electric shock with possible severe in jury to personnel who touch the airplane.
这个是有关飞机维修的手册AMM里面的 单词的意思我懂就是能帮忙把它用人话说出来嘛 ,翻译出来很怪
WANGTIANYU4
如果外部电源的接地中性。不能有一个开放的供应或飞机中性电路布线的地面或浮动。如果打开或浮地是目前飞机可以放在上面的接地电位。此电位可以导致严重的陪审团人员可能触及飞机电休克。

欢迎采纳
crystal9285
如果外接电源有接地极,那在飞机的供电电路中一定不能让接地极开路或是虚接。如果接地极开路或是虚接,那飞机外壳就会带有很高的电势差,这个电势差足以给触碰飞机的人造成严重的伤害。
追问
很感谢这个翻译的很直接易懂
阳光下的曙光丶zJDpy
如果外部电源的接地中性。不能有一个开放的供应或飞机中性电路布线的地面或浮动。如果打开或浮地是目前飞机可以放在上面的接地电位。此电位可以导致严重的陪审团人员可能触及飞机电休克。
LD重炮掌控者
楼上的明显翻译机出来的。。我英语还没学透。。